- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xKacsax
aktív tag
Nagyon jó írás, sajnos a tartalma szomorú de tényleg remekül körül írja azt az állapotot amit képvisel. én is hasonló cipőben járok, és nagyon mélyen hatott rám ez az írás.
-
-
nem_tom
őstag
Részben, én is átérzem. Nagyon jó lett. Grat!
-
Hát ezzel mélységesen egyet tudok érteni. Pontosan így vagyok vele én is. Állandóan belémrúgnak, de mégis azt mondom hogy 5 perc apró boldogságért megéri. Én iszonyat társasági lény vagyok, de szerencsére nagyon sok jó barát segít ezen.
Hát köszi a hozzászólást mindenkinek.Igen ez egy kétségbeesett állapot. Na ezt jobban megfogalmaztad helyettem köszönöm

-
Történetnek ugyan nem történet, de nagyon jól leírtál egy kétségbeesett lelkiállapotot.
-
Átéltem (illetve jelenleg is tart még) nagyon hasonló érzéseket. Meg tudom érteni.
Én próbálok nem gyűlölni. Most még....
-
celeron
senior tag
Elég durva, de ez az igazság. Az ember viszont képes arra hogy nagyon nagyon sokat szenvedjen csak azért hogy egy kis ideig boldog legyen, aztán mikor vége az örömének, szüntelenül vágyódik vissza abba az állapotába. Én személy szerint irigylem azokat, akik megvannak egyedül is, és egyedül is tudják élvezni az életet, nekem még nem sikerült.
-
drizzt1666
tag
Ez tetszik.
-
Sziasztok! Az író nevében is nagyon köszi a dícséreteket
Átadom neki. Én nagyon el sem merem olvasni, mert énis párkapcsolat keresőben vagyko és túl erős ez nekem. Nemhiányzik a lelkemnek szerintem. -
Vakegérke
félisten
Elgondolkodtató írás, nagyon tetszik.
Azt hiszem, nem illik ehhez az íráshoz a mosolygós smiley. -
Fooler89
őstag
"Bárcsak.
Vége."
Pedig ennek sosincs vége.
Jó írás! Köszönjük!

-
Sanraith
aktív tag
Szép, engem nagyon megérintett. Bennem is hasonló érzések kavarognak...
-
Feruendios
tag
Kemény, grat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát köszi a hozzászólást mindenkinek.