- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Szomszéd
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xKacsax
aktív tag
Nagyon jó írás, sajnos a tartalma szomorú de tényleg remekül körül írja azt az állapotot amit képvisel. én is hasonló cipőben járok, és nagyon mélyen hatott rám ez az írás.
-
-
nem_tom
őstag
Részben, én is átérzem. Nagyon jó lett. Grat!
-
Hát ezzel mélységesen egyet tudok érteni. Pontosan így vagyok vele én is. Állandóan belémrúgnak, de mégis azt mondom hogy 5 perc apró boldogságért megéri. Én iszonyat társasági lény vagyok, de szerencsére nagyon sok jó barát segít ezen.
Hát köszi a hozzászólást mindenkinek.Igen ez egy kétségbeesett állapot. Na ezt jobban megfogalmaztad helyettem köszönöm

-
Történetnek ugyan nem történet, de nagyon jól leírtál egy kétségbeesett lelkiállapotot.
-
Átéltem (illetve jelenleg is tart még) nagyon hasonló érzéseket. Meg tudom érteni.
Én próbálok nem gyűlölni. Most még....
-
celeron
senior tag
Elég durva, de ez az igazság. Az ember viszont képes arra hogy nagyon nagyon sokat szenvedjen csak azért hogy egy kis ideig boldog legyen, aztán mikor vége az örömének, szüntelenül vágyódik vissza abba az állapotába. Én személy szerint irigylem azokat, akik megvannak egyedül is, és egyedül is tudják élvezni az életet, nekem még nem sikerült.
-
drizzt1666
tag
Ez tetszik.
-
Sziasztok! Az író nevében is nagyon köszi a dícséreteket
Átadom neki. Én nagyon el sem merem olvasni, mert énis párkapcsolat keresőben vagyko és túl erős ez nekem. Nemhiányzik a lelkemnek szerintem. -
Vakegérke
félisten
Elgondolkodtató írás, nagyon tetszik.
Azt hiszem, nem illik ehhez az íráshoz a mosolygós smiley. -
Fooler89
őstag
"Bárcsak.
Vége."
Pedig ennek sosincs vége.
Jó írás! Köszönjük!

-
Sanraith
aktív tag
Szép, engem nagyon megérintett. Bennem is hasonló érzések kavarognak...
-
Feruendios
tag
Kemény, grat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen alaplapot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát köszi a hozzászólást mindenkinek.