Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
"Nem véletlenül van olyan, hogy a szülő "neveli" a gyereket, az oktatási rendszer pedig tanítja a gyereket."
Ebben az a hiba, a szülők már egyáltalán nem nevelik a gyereküket. Ilyen már nem létezik. A tanárok meg nem tehetik, akkor se ha szemközt köpi a diák vagy mondjuk megrugdossa. Ahogy korábban leírták már előttem, idióta biorobotként nő fel a mostani generáció szvsz 80%-ra. Pl. egy 12-14 éves kislánynak az a lényeg hogy legyen Facebook a telefonján, ribancként öltözhessen és viselkedhessen. Mindent megvehessen és verhesse a nyálát... hol fognak ezek továbbtanulni amikor ennyi idősen is telibeszarnak mindent, csak puszcsi, szupcsi, (L), <3 meg a többi idiótaság érdekli őket... meg a (jobb esetben) tükörben pózolás..
-
Ertem mire gondolsz, de ki tudja mi a megoldas? Ki tudja mi a karos es mi nem az emberekre, ha meguk az emberek sem?
Szerintem egy ertelmes ember/fiatal egy monika showbol nem a rosszat fogja leszurni, hanem tanulsagkent kezeli. Tudod ez olyan, mint mikor a gyerek batmanruhaban kiugrott az emeletrol. Velemenyem szerint ott nem a filmel es a ruhaval volt problema, hanem az egyennel, mert erdekes modon nem szazaval ugrottak ki az ablakokon, hanem csak az az egy.
-
DeFranco
nagyúr
Mi class-ra kelünk, az is há-rom-hülye* (főleg a Sebesfény Húzódjálleatragacsoddal Balázs), de a reggeli kínálatból egész vállalható, és kelni jó arra a 15-20 perc fetrengésre, amíg mindkettőnknél bebootol a robotpilóta. Egyébként nem hallgatunk rádiót.
szerk: 10 perc alatt bent vagy a munkahelyen?
állat. Nekem 40 oda, 40 vissza.
*vonatkozó bëlga mű: huszonkét férfi (súlyos, de megéri végighallgatni)
Új hozzászólás Aktív témák
lo A többi itt...
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest