- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
"Mondd, mi történt?"
Az emberek nem veszették el a jóérzésüket sem az igényüket a jóra, de még csak ki sem száradtak a lelkek. Attól még hogy a keletkezett érzelmeik egymással való megosztását hanyagolják még nem jelenti azt hogy a lelkük nem képes pozitív érzelmeket gyártani.
Csak nem beszélnek róla. Lehet ez zavar téged mivel te nem vagy ilyen és képes vagy szabadon beszélni az érzéseidről. Mivel minden átlagos ember magából indul ki ezért gondolod úgy hogy csak egy kiszáradt lelkű ember hagyná szó nélkül mert te csak akkor nem lennél képes felállva ujjongva tapsolni ha teljesen kiszáradna a lelked. Hidd el vannak még lélekben gazdag érzelmekkel teli emberek akiknek nem megy ilyen könnyen az önkifejezés mint neked, és ha ezt a tényt elfogadod akkor képes leszel nyugodtabban szemlélni a világot.
Az együttérzést ezen a szinten is sajátítsd el barátom -
-
band1103
őstag
Vagy lehet hogy neked vannak merev elképzeléseid az emberekről.
Honnan tudod ennyire biztosan hogy kevesen figyeltek fel arra. Csak mert senki nem szólt hozzá azok közül akik látták attól még érezhették, láthatták azt amit mi, felfigyelhettek arra amire mi is. Én is "felfigyeltem arra a játékos örömre, amely a kutyás klipből sugárzott" csak pont így nem tudtam megfogalmazni. Ennyi Imádnivaló volt ahogy a kutya élvezte a táncot és jobban egybeforrt a "partnerével" mint némelyik versenytáncos profi. -
Vakegérke
félisten
Utolsó megjegyzésem.
Nagyon sajnálom, hogy kevesen figyeltek fel arra a játékos örömre, amely a kutyás klipből sugárzott.
Ennyire fagyos lenne az emberek szíve? -
No-kia
addikt
tényleg nagyon jó videók
-
Vakegérke
félisten
Ezt csak azért, hogy el ne sikkadjon a dolog. Csak egy kísérlet.
A kutyás klip egyszerűen csoda. Két és fél perc az életedből, de amit kapsz, azt nehéz felülmúlni. Két és fél perc felhőtlen szórakozás.
-
Vakegérke
félisten
A kutyást kétszer is megnéztem.
Lehet korbáccsal is idomítani, az tény. Viszont csak szeretettel érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Számítógép, i5 7400, Gtx 1050Ti 4GB, 16gb ddr4, 512 ssd
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Dell Latitude 7410 /I5-10310U, 16GB RAM, SSD/ Leírás! Beszámítás! Posta oK!
- ASUS VivoBook S412 14" /i3-8145, 8GB RAM, 250GB SSD/ Beszámítás! Posta ok!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest