- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cskamacska
addikt
Az a vicc, hogy szerintem nem is az volt nagy ugrás, hogy mondjuk Silicon Graphics IRIX rendszeréről, vagy más UNIX-okról "korai" Linuxra váltottak. Microsoft a sehunba nem volt CGI körökben amennyire én tudom.
2004-ben így verték a mellüket hivatalos nyilatkozatban, hogy egy teljes film az MS rendszereit használja: Digital Dimension’s “Blade Trinity” Visual Effects Highlight Collaborative Power of Microsoft Technologies (És mint ahogy Agyturbina nagyon helyesen megállapítaná, kimondottan helytelenül írták el a címet. A film címe Blade: Trinity, avagy a Blade filmek harmadik darabja Trinity alcímmel. A "Blade Trinity" már teljesen más filmet, sorozatot kéne jelöljön.
)
Én sokkal jobban meglepődnék, ha egy film 1997-ben DOS, Winows 95, vagy Windows NT alatt készült volna.
De örülnék ha valaki megmondaná mikor kezdtek MS cuccot használni Hollywoodban már nem csak jelenléti ívek töltögetésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest