Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
cskamacska
addikt
Az a vicc, hogy szerintem nem is az volt nagy ugrás, hogy mondjuk Silicon Graphics IRIX rendszeréről, vagy más UNIX-okról "korai" Linuxra váltottak. Microsoft a sehunba nem volt CGI körökben amennyire én tudom.
2004-ben így verték a mellüket hivatalos nyilatkozatban, hogy egy teljes film az MS rendszereit használja: Digital Dimension’s “Blade Trinity” Visual Effects Highlight Collaborative Power of Microsoft Technologies (És mint ahogy Agyturbina nagyon helyesen megállapítaná, kimondottan helytelenül írták el a címet. A film címe Blade: Trinity, avagy a Blade filmek harmadik darabja Trinity alcímmel. A "Blade Trinity" már teljesen más filmet, sorozatot kéne jelöljön.
)Én sokkal jobban meglepődnék, ha egy film 1997-ben DOS, Winows 95, vagy Windows NT alatt készült volna.
De örülnék ha valaki megmondaná mikor kezdtek MS cuccot használni Hollywoodban már nem csak jelenléti ívek töltögetésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De örülnék ha valaki megmondaná mikor kezdtek MS cuccot használni Hollywoodban már nem csak jelenléti ívek töltögetésére.