Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bambano
titán
valami bugot találtak a 6.12.2-ben, mert ma már megjelent a 6.12.3. Lefordítottam, kernel pánikkal elszállt.
Hogy azért, mert a .3 hibás, vagy azért, mert a .2-ben levő bug miatt megfeküdt a fordítás, azt nem tudom, de mindjárt megnézem.szerk: a fordítás alatt 35< load volt...
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Pikari
addikt
Megfigyelésem szerint a valóságban (pl linux betöltési ideje) egy mai 5400 rpm-es vinyó, és egy 15k rpm-es vinyó között 15% különbség sincs. Gondolom ezért is nem erőltetik, a nagyobb rpm-et már egy ideje. Nincs semmi értelme, az SSD-ket megközelíteni sem tudnák.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
bambano
titán
nu, downgrade. ez a 6.11.x egy szemétdomb.
egy darab tecső videó lejátszásakor 8 fölötti load, 80 fokos processzor, üvöltő hűtés.
visszatettem a 6.10.10-ez, ez sokkal csendesebb, most lefordítom a 6.10.14-et és meglátom, mire mentem vele.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
bambano
titán
korábban felraktam a 6.10.5-ös és a 6.10.6-os kerneleket is, a .5-ös mérsékelten volt ótvaros, a .6-os az totálisan, annyira, hogy mindkettőt leszedtem és downgradeltem .4-re. Az előbb jött ki a .7, adok neki egy esélyt. első próba alapján egy fokkal jobb, mint a .6.
-
bambano
titán
-
bambano
titán
ls -l /var/log/installer/
összesen 524
drwxr-xr-x 2 root root 4096 ápr 20 2009 cdebconf
-rw-r--r-- 1 root root 22139 ápr 20 2009 hardware-summary
-rw-r--r-- 1 root root 160 ápr 20 2009 lsb-release
-rw------- 1 root root 255752 ápr 20 2009 partman
-rw-r--r-- 1 root root 48906 ápr 20 2009 status
-rw------- 1 root root 187352 ápr 20 2009 syslogshutdown -h now
köszönjük a szolgálatot.
-
bambano
titán
Nyilatkozatban olvastam, hogy Petra nem tanulta meg a szabályos levegővételt, hanem egy lélegzettel ússza végig a gyors sprintet. Minek is, 24-25 másodperc körüli idő a rekord, ő meg saját bevallása szerint három percen túl bírja egy levegővel...
-
bambano
titán
-
Chaser
legenda
ránéztem ák-n, csak a firstshopnál listázza 430e-ért
ilyen az amikor valamire van igény de a gyártó nem tudja prezentálni, de jellemzően már a nagyker bőven ráteszi a sarcot
nézd meg az 5800x-et, abból van mint a szemét, több helyen már msrp alatt meg lehet venni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bambano
titán
az 5950x saga mai állapota:
a proci hol van, hol nincs, mintha nem tudnának eleget beszerezni belőle. amikor először láttam, akkor 369 ezer forint volt az ára, ettől mondtam egy cifrát. majd két napig nem volt, utána megint lett, 343 ezren. Ez se kevés, de az irány jónak tűnt.majd megint nem volt pár napig, az előbb ellenőriztem, ismét lett. 420 ezer forintért. mondom: négyesszázhúszezer forintért. ezeknek elmentek otthonról. nem csak az a baj vele, hogy rohadt drága, hanem az is, hogy kezd közelíteni az ára a 3. generációs threadripperhez. és ha már ekkora bazi nagy jól látható összeget kellene kiadni, vagy egy kicsivel többet a threadripperért, akkor az már threadripper lesz.
vagy maradok intel fan, az amd meg nyisson ki egy análisan alkalmazott esernyőt.
-
-
-
Nem hülyeség. Nekem ritkán kel fizikai gép, legalábbis mióta a Vmware tud hálón USB-t átvinni. Mondjuk a NAS-om nem tenném virtuálisra, de amikor kell egy eldobós windóz, vagy bármire egy másik OS, akkor tök jó a Vmware host, plusz helyet nem foglal a külön gép, és a sajátom előtt ülve tudom mókolni. Így is túl sok a cucc itthon, 2 laptop, a NAS, a host, meg a home szerverként üzemelő router.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Alkuképes - Használt - Samsung - Galaxy - A5 - 2017 - 32GB - Fekete
- Samsung M7 Smart Monitor TV - 32" 4K UHD Type-C Wifi/Bt. AirPlay / Mac kompatibilis - ÚJ, Ár alatt
- XBOX Series S akár 2 kontrollerrel.
- Akciós - Lenovo Billentyűzet - Magyar - Vezetékes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest