- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Jogszabályt akartam közlöny pdf-ből txt-be konvertálni. A weblapok zöme a pdftotext linuxos cli programot javasolta, kipróbáltam. A kimenete használhatatlan szemét, például a felsorolások jelét elszakítja a szövegtől. (ha van egy felsorolás, a), b), c), stb. betűjellel és szöveggel, akkor a txt-ben felsorolja, hogy a) b) c), stb. és utána ömlesztve a lista tartalmát. Ez így szemét.
Egyik keresési találat az Adobe webjére mutatott, ahol van lehetőség online pdf->docx konverzióra. Mivel a Közlöny és a törvény publikus, védett információt nem tartalmaz, feltöltöttem, a docx-ez le, libreoffice-vel áttoltam text-be. Az eredmény meglepően jó. Szinte alig kell masszírozni rajta, mire olyan lesz, ami nekem konkrétan kell.
Thx Adobe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Úgy döntöttem, blogolni fogok.Ezen bejegyzés topicjába fogom írni azokat a dolgaimat, amik nem feltétlenül akarnak...
- Renault, Dacia topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Formula-1
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest