Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz rodosz1974 #2049 üzenetére
Csak a szervizeseken múlik, mennyire értenek hozzá, ezen múlik, custom ROM-mal megmarad-e a garanciád...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
emerzee
aktív tag
válasz Milestone2 #2051 üzenetére
a mélyvízben írta valaki hajdanán, hogy visszavitte rootolva, majd mikor ment a telefonért, várta a jegyzőkönyv, hogy a telefonon volt a su, ami nem engedélyezett, és a garanciáját megvonták.
Ne adj ilyen tippeket másnak, mert lehet bukja a garit...
Állítsa csak vissza gyári állapotra root és su nélkül, hogy tuti legyen garija...
Nem jó, "a kíbicnek semmi se drága" hozzáállás...emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
Milestone2
nagyúr
válasz emerzee #2052 üzenetére
Ember olvass vissza. #2049
Nem én írtam, hogy CM-mel vittem vissza a telómat a szervízbe és minden renben ment.
Én pont arra próbát felhívni a figyelmet, hogy csak egy béna szervizessel járhatsz így!
Ha elolvastad volna as elöttem hozzászólót, nem engem bas....tnál...
Nem érzem jogosnak a kritikádat...[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
emerzee
aktív tag
válasz Milestone2 #2053 üzenetére
Akkor biztos elbeszélünk egymás mellett. A 2051-es hozzászólásod nekem azt sugallja, hogy vigye vissza, aztán majd kiderül, hogy mákja van e? De ezekszerint csak én olvastam rosszul, hisz erről szó sincs.
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
Trokika
csendes tag
válasz emerzee #2054 üzenetére
Kipróbáltam az új CM romot és 1-2 hiba:
1, Az áldott Viber... mikor lesz kész?
2, Átkozott módon ugrál az érintésem (erre kellene valami megoldás). Bárhová nyúlok (tovább mint 1 mp) akkor az érintés ideje alatt random helyeken is érintéseket érez. Így nem tudok ékezetes betűket használni egyáltalán, oldalt nagyítani az általam jónak vélt méretre.
3, Félelmetes az aksi! Rettegek tőle! kalibrálás után sincs értékelhető változás! Egyik nap lemerült (fél nap alatt, kevesebb mint 12 óra) 7%-ra, úgy gondoltam, hogy akkor lemerítem teljesen, folyamatos wifizéssel, majdnem 3 óra volt amíg lement a 3%ra.a további 3% csökkenés majdnem 2 óra volt! Erősen meg volt terhelve az aksi. Elérte a 0%-ot kikapcsolt, ráraktam töltőre, Alcatel felirat felvillant, majd elsötétült, ez ment jó pár percen keresztül. Aksi ki, aksi be, nincs javulás. Olyan szinten lemerült az aksi hogy nem volt képes behozni a töltés ikonját és anélkül nem töltött. Jött 3 megoldás (1, másik aksi be, bekapcsol, töltőre rá, aksi csere. 2, direktbe töltés egy adapterről/generátorról (villamosmérnök leszek megoldom). 3, reggelig várni mert a jótündér este nyom bele egy kis craftot (ez lett, mivel a többit akkor nem tudtam volna megvalósítani), töltőre fel, 30 perc várás és bekapcs.), megcsináltam. Mostanában már kezd javulni, de reggel ha leveszem a töltőről majd a WC-n elolvasom híreket/facebook bejegyzéseket kb 20%-ot esik a töltöttségi mutató.Röviden ennyi, emerzee, jó látni hogy nem sokban tér el megint az ízlésünk, anno még G3 miatt én csináltam meg az oldaladhoz a facebook oldalt
-
emerzee
aktív tag
válasz Trokika #2055 üzenetére
HÁHÁ! Király vagy! Azóta is megathanks Neked! Fakir kolléga is hajdanán g3-as volt, és valaki más is említette a g3-at... Úgy látszik, ennyit bír a pénztárcánk... (vagy ez a legjobb amit ki tudunk hozni belőle...) Akkor nemsokára lesz egy asus memo pad hd7-esed is... Csak szólok előre! Ez a telefon is jó választás, és a tableted is nagyon király lesz!
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
Elektrosokk
addikt
sziasztok.
szeretnék egy jól használható romot feltelepíteni, tegnap tettem fel az aopk romot, más eszközön szerettem, de itt nem az igazi... mit ajánlotok? köszönöm a figyelmet!
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
mrobee
csendes tag
Sziasztok!
Ubunturól van valami hír erre a telóra? Mikorra várható? Már nagyon várom, szívesen kipróbálnám.
https://wiki.ubuntu.com/Touch/Devices/cocktail -
Elektrosokk
addikt
na jó, ma felteszem ezt. lesz ami lesz, a legfrissebbet.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
emerzee
aktív tag
válasz Elektrosokk #2057 üzenetére
Én imádtam, az 5.8-at. Most a 10.1 van fenn nálam. Elégedett vagyok ezzel is. De napokon belül fellövöm a legfrissebbet. Kíváncsi vagyok rá...
-
emerzee
aktív tag
válasz Elektrosokk #2061 üzenetére
Az egy napot bőven vitte, de átlagban 2 napot. Mindenki másképp nyúzza a kütyüjét... Hétközben dolgozok, de hétvégén nem bírja nálam semelyik rom az egy napot se...
-
ricsi8800gt
addikt
Szervizeb a Tella.Ipse Az ipse azt mondta hogy nem igen javitsák már öket.És akkor lehet jön az IDOL S
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Sz_David
tag
Sziasztok!
Szeretném feltenni a legújabb verziót, de mint látom még mindig hivatalos ICS frissítés kéne, és az meg nincs.
Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan frissítsem a telefont?
Merre találok hivatalos gb romokat, melyiket töltsem le, és merre van talán bagyusz "írása" arról hogy hogyan kell csinálni ha sehogy sem akar frissülni, mikre figyeljek, stb...?
A telefon t-mobilos.Meg még volna pár mellékes kérdésem:
Ha ubuntura felteszem az adb-t, akkor ugyanúgy kell telepíteni a romot?
A telefont valahogy rá lehet-e kötni DVI csatlakozós monitorra? Ha igen, hogyan?De a lényeg a feni lenne, mert már jártam úgy hogy kellett volna a kikapcsolva töltés.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
deakistill
csendes tag
Heló
Nos megosztom mégegyszer
Hivatalos ics backup T-mobilos clockworkmod mappában recoveyvelegyüt
backup-2012-07-23 GB milo Gbrom restore, advenced, egyenként kell végig menni rajta máskép nem megy föl
nekem így sikerült Gb-re utána ics-re frissitenihttps://skydrive.live.com/?mkt=hu-HU&v=FirstRunView#!/?qt=sharedby!cid=6563004B6790BA5A&id=6563004B6790BA5A%21109
-
doriath
tag
Üdv Mesterek!
Ma az uccsó moddal a párom telefonja azt csinálta, hogy bejött a cyna..mod betöltő képernyő, kb 15 mp, aztán feketeség, semmire nem reagált, csak az alján lévő négy "gomb" világított, ha megnyomtuk a bekapcsoló gombot. Akksi ki-be, stb, de nem segített. 10 percig játszottunk így, de semmi.
Egy valami a bekapcsológom+fel gomb, resetelte az egészet, újra beállítva a rom, most tökéletes. Hogy mi okozta fogalmunk sincs. 5letek?
-
doriath
tag
Igen azt kihagytam, hogy 3 hete van/volt a telefonon.
-
rico112
csendes tag
Sziasztok! olyan észrevételekre kérnék magyarázatokat! Legfrissebb cm, hálózati problémák ezzel az első indításnál újra akarja indítani a teló miszerint észlelte a SIM kártyát, két percenkét szét kapcsol a mobil internet (van tér erő minden hálózati sebességgel és üres járatban is!) Brutális áttűnési bugok. Azért hogy ne csak "fikászás" legyen, köszi az aksi idő növelést.
Köszi előre is!
-
-
AlexAegis
csendes tag
AZOKNAK AKIK AZT TAPASZTALJÁK HOGY UGRÁL AZ ÉRINTÉS HELYE!
Nálam ez akkor jelentkezik mikor töltőn van a telefon, de nem is mindegy milyen töltőn, a gyári alcatel töltővel például nem csinál ilyet (ugye az szétszedető USB-s) sem pedig akkor ha gépre dugom USB-n, DE akkor ha egy gagyi vékony egybe ZTE töltőt használok akkor ugrál. Amint lehúzom elmúlik. Szerintem a képernyőnek valami csatija van ott az usb aljzatnál és az interferál valamit, gondolom ez is egyedi lehet és nem az összes készüléket érinti mert lehet hogy csak sérülésből ered ez. (Én kétnaponta elejtem a telóm szóval erős a gyanúm, hogy erről van szó..)
A másik meg hogy (legalábbis nálam) csak a vertikális síkon ugrál az érintés. (Fejlesztői eszközökben van érintés mutatása opció, azzal lecsekkoltam)
És még annyit, hogy ez szerintem nem a ROM hibája mert anno az első IUSS féle CM10nél jelentkezett ez és CM10.1 re váltásnál is jelen volt (bár nagyon sokáig utána nem is jelentkezett, jó volna kitapasztalni ezt a furcsaságot jobban is)
Nektek milyen tapasztalaitok vannak erről?
-
DoctorJekyl
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék az új verzió telepítéséhez (frissítés), mert meglévő 10.1 verziómat szeretném frissíteni Alcatel OT995 telómon! Előre is köszi a segítséget!
-
Milestone2
nagyúr
válasz DoctorJekyl #2073 üzenetére
Minden le van írva Bagyusz és Fakirr Logout oldalán! Olvass.
Olyan általánosan teszed fel a kérdést, nem lehet rá válaszolni.
Hol tartassz?
Teljesen az elején? Akkor olvass.
Ha meg elakadtál, írd le mi a gond.[ Szerkesztve ]
-
king.mp
aktív tag
Sziasztok.
Cm 10.2 de ics 4.0.4-nél is mostanság jelentkező hibám van. Adott random telefonszám, és a képernyő elsötétül, amig a másik fél nem bontja a hívást a kijelző nem is kapcsol be, találkozott már valaki ezzel?
Másik tárcsázóval (exdialer) is jelentkezik a hiba.
Esetleg megoldás erre a hibára?
-
king.mp
aktív tag
válasz Milestone2 #2076 üzenetére
Sajna nem, de azért köszönöm.
-
Milestone2
nagyúr
válasz king.mp #2077 üzenetére
Igen, hát az biztos, hogy proximity sensor, csak az a kérdés, hogy kosz, vagy szoftveres probléma, vagy hardveres gond...
Ahogy Bagyusz mester kérdezte annak idején: biztos nem takarja el valami (tok, sérült fóliadarab, kosz) a szenzort?
-
king.mp
aktív tag
Kosz, eltakarás csekkolva, tiszta, tehát a szoftveres vagy hardveres hiba marad. Kérdés, hogy ha szoftveres akkor azt milyen módon tudnám tesztelni?
-
king.mp
aktív tag
Nah a szenzor meg sem nyikkan, több progival ellenőrizve.
Gondolom, ez könnyen nem cserélhető...
-
king.mp
aktív tag
válasz Milestone2 #2082 üzenetére
Türelmesen várok, másodlagos telóm, de ezen is szoktak keresni, ill. én is szoktam telefonálni róla, csak így bosszantó. Esetleg olyan app is jó lenne ami "kikapcsolja" a közelségérzékelőt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz king.mp #2083 üzenetére
Olyat szerintem a Playon simán találsz, proximity sensor on off kereséssel.
Illetve itt a fórumon is működik a kereső, prox* keresőszót beírtam mindhárom OT995-ös fórumba ott is van ilyen találat csak telefonról nem linkelek...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
king.mp
aktív tag
válasz Milestone2 #2084 üzenetére
Találtam párat pl.: Proximity Screen Off Lite, Proximity Sensor Finder. Ezek nem működtek. Már csk azt nem tudom, hogy miért műveli ezt. Már arra is gondoltam, hogy lehet, hogy másik rom-ot kéne feldobnom.
-
AllTheBest
őstag
Szaiasztok! GB bootloaderen hogy megy a legújabb CM10.2?
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Milestone2
nagyúr
válasz AllTheBest #2086 üzenetére
Az utolso ketto 2013.10.26 es 2013.11.16, IGEN.
-
DoctorJekyl
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogyan tudnám a gitáromat összekötni a telóval és effektként használni, mint az iPhonet az iRig-gel? -
jézusom
addikt
Bagyusztól kérdeznék:
nem lehetne a rilizekhez dátumot írni? sose tudom melyik romot használtam, mi az új
-
ikaros13
aktív tag
-
vcsabbi
csendes tag
Sziasztok!
Asztat mondja meg nekem valaki, hogy hogyan tudom függetleníteni a telefont? Vagy nem kell? Vagy mi van?
(és bocs, ha off, azzá teszem, ha megszavazzátok)
-
emerzee
aktív tag
válasz vcsabbi #2093 üzenetére
Vagy ha erre válaszol valaki, akkor:
1.) Őt tuti kitiltják innen egy életre.
2.) A fórumot törlik (ha vehemensebb a moderátor)
3.) Esetleg Téged is kitiltanak...
Ugye ezeket nem akarod? (Nem kell rá válaszolni!)
Olvasd el azt a bizonyos szabályzatot, amit elfogadtál, amikor regisztráltál erre a szolgáltatásra!Szóval mindannyiunknak jobb, ha nem kapsz választ...
-
Reas0N
csendes tag
Üdv!
Már többször raktam fel romot a telómra ( OT-995 )
De most valamiért nem engedi telepíteni az utolsó cm 10.2 -es frissítést.
Ezt írja:
installing update....
symlink? some symlinks falied
E:Error in /sdcard/cm-10.2xxxxxxx.zip
(status 7)
Installation aborted.Valaki tud segíteni?
-
ricsi8800gt
addikt
Igen.Szedd le ujra és ujra prosza.Nekem is volt ilyen hibajelenség és az ujboli letöltés megoldotta a dolgot.Telo csak az adatkábelével legyen össze kötve a PC-vel.Semmi átjátszo kábel meg stb stb
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Trokika
csendes tag
tudom hülye kérdés, de ha a "cm-10.2-20130929v2-UNOFFICIAL-cocktail"-re szeretném rárakni a "cm-10.2-20131026-UNOFFICIAL-cocktail"-t akkor megint elveszik minden le nem mentett adatom?
-
Attila_26
aktív tag
Cevusztok!
995 ultrára akarok feltenni legujabb romot
hogy kezdjek neki? hol tudom leszedni?köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs