Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sz_David

tag

Sziasztok!

Próbáltam az 5.8a-ról átállni CM-re (jelzem, nekem is nagyon laggolt a rom, tökmindegy hány program volt fent, és mi), ami nem igazán sikerült a wifi mac cucc miatt. Valahogy nem találtam a backupban azt a fájlt. Közben átálltam egy másik CM-re (erre: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33021358 ),de bizonyos okok miatt frissebb kéne. Úgyhogy visszatértem ehhez, próbáltam megint kiszedni a fájlt, de már olyan mappa sincs (JRD_nemtudommi) :/

Egyáltalán kell-e ez? Meg hogyan működik? Melyik recoveryvel kell a backupot csinálni? Mit kezdjek a kapott fájllal? Valaki picit leírná részletesebben?

• Sz_David

tag

Sziasztok!

cm-10-20130413-UNOFFICIAL-cocktail van fenn, innen a fórumról, minden jó kivéve a képernyőzár. minden feloldásnál történik olyan, h látszik a lezáratlan képernyő, és nem reagál semmire. Ha lezárom, meg megint feloldom, akkor bejön a képernyőzár, és rendesen fel lehet oldani. Ébresztőnél sokszor volt ilyen probléma, csak az akku kivételével lehetett orvosolni. Először működött, a képernyőzár menüpontban állítgattam, azóta nem működik, újratelepítettem a romot (mindent wipeoltam) és megint csinálja. Aztán rányomtam a beállításokban a gyári beállításokra, jó lett a képernyőzár. Bekapcsoltam rajta az időjárás cuccot, erre néha jó, néha nem. Aztán megint gyári beállítások, most olyat vélek felfedezni, hogy a főképernyőn nem nagyon csinálja ezt, de a menüben igen. Letöltöttem mindent újra, ellenőriztem md5summal (nem jelzett eltérést), rátettem telefonra a mind a 3 fájlt (rom, gapps, recovery), formáztam az sdkártyán kívül mindent, és ugyanaz.
    Néha működik a képernyőzár, néha beragad az utolsó kép.

Ötlet a megoldáshoz?

• Sz_David

tag

válasz bagyusz #720 üzenetére

Nem igazán segít. :/
    Picit jobb, de ha túl sok időre otthagyom, akkor ugyanúgy befagy, annyi különbséggel, hogy csak az újraindítás segít (akku ki-be).
    Annyi plusz információval tudok szolgálni, hogy a kép nem frissül, minden más működik.
    Plusz, még annyi információ, hogy a myphoneexplorer nevű program távvezérlés funkciója által közölt kép helyes, nincs befagyva; az adb működik. A távvezérlés segítségével állítgattam, a telefon háttérvilágítása állítható a beállításokból, de a képernyő nem frissül, csak a háttérvilágítás erőssége. Vaku is működik, kamera is, meg a hangszóró is. Egyenlőre úgy tűnik hogy minden működik a képernyőt kivéve.
    Ezzel a befagyásos dologgal annyi a gond még, hogy a telefont mindig szétszedni meg összerakni valahogy nem a legjobb dolog, és szerintem a pattintós részek sem igazán szeretik, és nincs nálam mindig gép, hogy adb-ből újraindítsam (valami kis kevéskét értek hozzá :D ).
    Egyébként ha jól emlékszem a h1n1 rommal ilyen gondok nem voltak, de az meg nagyon fagyott, meg laggolt (az egész).

Mégvalamilyen információval szolgáljak? Esetleg újabb ötlet?

• Sz_David

tag

Sziasztok!

Szeretném feltenni a legújabb verziót, de mint látom még mindig hivatalos ICS frissítés kéne, és az meg nincs.
    Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan frissítsem a telefont?
    Merre találok hivatalos gb romokat, melyiket töltsem le, és merre van talán bagyusz "írása" arról hogy hogyan kell csinálni ha sehogy sem akar frissülni, mikre figyeljek, stb...?
    A telefon t-mobilos.

Meg még volna pár mellékes kérdésem:
    Ha ubuntura felteszem az adb-t, akkor ugyanúgy kell telepíteni a romot?
    A telefont valahogy rá lehet-e kötni DVI csatlakozós monitorra? Ha igen, hogyan?

De a lényeg a feni lenne, mert már jártam úgy hogy kellett volna a kikapcsolva töltés.

Előre is köszönöm a segítségeteket! :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés