Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doriath
tag
válasz Milestone2 #2902 üzenetére
Így van
-
Pityu62
tag
Kedves mindenki még mindig nem látok semmi kilátást a kamera gond megoldására.rom cserélgetés eddig annyit tett,hogy legalább van olyan amelyik a zseblámpát bekapcsolja,de olyan is amivel az sem megy.pl.miui.hogy lehet legalább bele lesni a lelkivilágába hogy szoft vagy hard.probléma??Azért ennyi válasz beleférhetne ha szépen kérem!
-
ricsi8800gt
addikt
Várható a mestertöl valami ujj Rom mostanság?
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Milestone2
nagyúr
válasz ricsi8800gt #2906 üzenetére
Hogy a szavait idézzem: a készülék elérte fizikai határait. Csak a 4.3-as kernel újíthatna valamit, de az megközelíthetetlen (ez az én szaktudásomnak megfelelő interpretáció) a lényeg: NEM NAGYON.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
ricsi8800gt
addikt
-
Pityu62
tag
Mint ha itt sem lennék!!Baromira nem esik jól ,hogy még egy satnya választ sem kapok senkitől!!Legalább kűldjetek el a pics ba vagy valami!!!Nem is értem a dolgot?!Senkit meg nem bántottam tiszteletre méltóan írok és ennyi???
-
Pityu62
tag
válasz ricsi8800gt #2910 üzenetére
Köszönöm a válszt bár nem építő jellegű Persze,hogy nem garis!!
Így most meg adjam el 3 gombért?Jól leírták ezt a készüléket sajnos!De legalább próba babának jó?!Kérdeztem már pár helyen hogy tudják e javítani,,,,,a leg több válasz ez volt,,,,adjam el!!Mert ez így megy!!!!Hibás készüléket csak úgy eladunk a mai világban!!!Na meg hogy alcatellel nem foglalkozunk,,,azt úgy néztek rám mint valami vademberre!!!!Mi a baj ezzel a telefonnal???Tökéletesen működött míg nem jött rá az a rohadt frissítés!!!!!Utána kezdett el szarakodni,akkor még garis volt mondtam nekik rakják vissza a régi romot,,,,de azt nem lehet már(mondták)így valamit bactak vele azt 2 hét után vissza adták.1-2 hónapig még ment rendesen aztán jött megint,hogy net csak restart után volt,,,meg egyebek.EZÉRT kezdtem el a főzőtt romok telepítgetését!!Nem szórakozásból!!!Most meg így jártam hogy dobhatom el szinte,,,,mert még kamerát sem akarnak benne cserélni pénzért sem.Bravó! -
Pityu62
tag
Nem vagyok mágus,csak fakultatív próbálok megoldani dolgokat,,,igyexem tanúlni,,olvasni,,,azért ha már rom csere megy akkor nem olyan "buta"az ember.Azt gondoltam van itt is olyan dolog még,hogy szervíz menű meg ilyenek hát nincs,vagyis nem találtam.Nagyon nagyon bosszant a dolog mert nem én szúrtam el,,,,és nincs megoldás rá sehol.
-
Milestone2
nagyúr
-
kocsij
tag
válasz Milestone2 #2907 üzenetére
Azért valami frissitést csak kidob nem? Az új romot nem ártana kicsit frissitenie, mivel nem a legjobb lett. Vagy ha nem akarja javítani akkor meg kár volt felraknia.
Galaxy S23 Ultra
-
doriath
tag
Na ne hogy már Bagyusz legyen a hibás, semmi sem kötelező. Egyébként ha nem jó a rom, akkor a #2902-es hozzászólásban ott a megoldás.
-
kocsij
tag
válasz doriath #2916 üzenetére
Hát valószinű hogy a készitő lehet a hibás és nem pedig én. Mivel ő tudja hogy mit állitgatott a romban így csak ő tudná javítani azt a hibát hogy ne fagyjon töle a telefon. Gyorsaságal nincs gond, csak a fagyás ami nagyon zavaró, valami miatt instabbil a rom, de ezt csak a készitője tudja.
Galaxy S23 Ultra
-
Milestone2
nagyúr
-
doriath
tag
válasz Milestone2 #2921 üzenetére
++1
-
kocsij
tag
válasz Milestone2 #2921 üzenetére
Nem az zavar hogy hibás a rom, mert ez benne van a pakliban, hanem az zavar hogy Bagyusz a készítője a romnak és jó ideje tőle semmi választ nem látni, sőt hiába ír neki az ember még válaszolni sem válaszol. Én ha valamit készítek és van kérdés akkor válaszolok, felénk ez így müködik.
Galaxy S23 Ultra
-
kgymac
őstag
válasz Pityu62 #2920 üzenetére
Ha ez mégsem oldja meg, tegyél fel egy gyári ics-t (szolgáltósat, ha sim lock-os a telefon), majd otu -val frissítsd le. Az orig gyári állapotot állítja vissza, nem csak a /system és /system/app (korábban custpack) partíciókat. De vigyázz, mert win alatt látszik az amss.mbn-t tartalmazó partíció is, ahhoz semmiképpen ne nyúlj, mert garantáltan téglásít bármilyen buherálás. (Víruskeresőt is ajánlott letiltani + én speciel szünetmentes táp használatot is ajánlok az otu alatt, ha van stb.)
szerk: ha függetlenített a telcsi, az otu vissza fogja zárni.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Minden fejlesztőnek a szíve joga, hogy annyit és akkor foglalkozzon egy ROM-mal, amennyit tud és akar.
Megértem a dühödet, de el kell fogadni: jelenleg örülhetünk, hogy Bagyusz nem azt mondta mikor megvette az új Xperia telefont, hogy viszlát Alcatel társaság... Kicsit el kell ezen gondolkozni. Nincs a fórumon kötelezővé téve senkinek, hogy válaszoljon a privát üzenetekre. Nem tudhatod mennyi ideje van épp milyen életbéli dolgai, gondjai vannak. Egy szóval, ha tud, úgy is fog javítani, addig használd az utolsó jól működő Bagyusz ROM-ot, vagy válts Namerke PA-ROM-jára, vagy szegény azóta már öröklétre szenderült Jinxxed ROM-ra, vagy Benetnath OMNI-jára. Itt megtalálsz mindent: LINK
És a baj nem azzal van, hogy dühös vagy (én is mérges voltam, mikor Mateo1111 feljesztőbarátom se szó se beszéd eladta a telefonját és abbahagyta a segítséget (supportot), de le kellett nyelni, szíve-joga...), hanem a hangnemmel, tiszteld már meg annyival, azt aki egy csomó időt szentel rád, meg a készülékedre, hogy nem fröcsögsz annyira.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
kutafaja
csendes tag
Kamerára nincs még megoldás? Azóta sem megy egyik kamerám sem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz kutafaja #2928 üzenetére
Magánvéleményem, hogy nálad hardveresen ment tönkre a kamera. Vagy teljesen (kampec-dolores, csere), vagy amit az előző hozzászólásban írt valaki, szétcsúsztak az érintkezők. Ha van bátorságod saját magad (ha szolgád nincs), hozzáértő ismerős, vagy szervízben csak azt mgenézetni, hogy az érintkezők nem mentek-e szét. Azt hiszem Te írtad, hogy már igen sok kamera appot kipróbáltál és egyik sem, ez szerintem hardverre utal. Most mondhatnám, hogy küldj fel egy következő appot (ez pl CWM-ből flesselendő) de szerintem hiába...
-
kutafaja
csendes tag
válasz Milestone2 #2929 üzenetére
Ja, egy rom frissítéstől szét csúszik a csatlakozó mindkét kamerán. Bár valóban totál halottvolt mindkét kamera, valami engedélyező bit törlődhetett.
Megoldódott a probléma. Szoftveres gond volt. Köszönöm a hozzászólásokat.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz kutafaja #2930 üzenetére
Ilyenkor szoktam kérni, hogy akkor oszd meg légyszíves, hogy ma 12:33-óta mi változott? Hol, ki, és hogyan csinálta meg, hiszen ez a fórum lényege. Aki legközelebb ilyet tapasztal már ne kelljen olyan kétségbesetten "kapálóznia" mint neked. Ha megteszed köszi. Ha nem, akkor is sok sikert.
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz VegyesTamás #2926 üzenetére
Ott sem árt, ha 30mp-nél többet bír az aksi
-
kutafaja
csendes tag
válasz Milestone2 #2931 üzenetére
Igaz!
Aki nem tud kapcsolódni a kamerához, menjen a beállítások->alkalmazások-> minden alkalmazás-> kamera. És itt törölni kell a cache-t. Telefon restart és kamera megy. -
Pityu62
tag
Sziasztok!
4.0.4 58a ban ami egyébbkén egyenlőre nagyon jól muzsikál találtam olyan problémát,hogy a csengőhangot csak 1x játsza le. ezt lehetne valahogy orvosolni?Üdv. -
Pityu62
tag
Csak úgy meg kérdem!
Ennyi rágódás ,,,,tapasztalat és javítgatás után amiért tisztelet a Bagyusznak is és Mileston2 nek is miért nem tudunk az ismert hibákra építve egy MIUI ra-ból építeni egy olyan romot ami a gps-kamera-internet dolgokra épűl??!Mert ügyi azt senki nem tagadja hogy ezek ott kívállóan működnek,,,,,,,viszont,,,,,,,rengeteg ramot fogyaszt. Ezt ha kipucolnánk egy tökéletes romot kaphatnánk. SZTEM. Ez csak az én meglátásom de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
A másik telefonomon kipróbáltam Bagyusz miui 5 átíratát. Nekem attól eltekintve hogy rádió nem volt benne és kevés memó maradt ,,,na meg persze az a biztonsági rendszer sem kellene sztem jó lett volna de ez a teló így nem bírja el. Viszont olyat fényképezett hogy csak lestem,,,,,,,mint az álom ...Ezért gondoltam,hogy felvetem ezt a témát.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
-
Pityu62
tag
válasz Milestone2 #2940 üzenetére
Talán érdemes lenne újra elő venni,,,de már lassan kezd oka fogyottá válni ha kihullanak ezek a készűlékek.
Kár lenne értük.....de ez van.
A cm 11 valahogy nem stabil nekem,,,de lehet csak nálam...
Mint írtam fentebb az 58a még ami a leg kevesebbet fogyaszt és még eddig stabilan fut.....csak az az 1 dolog ami zavar a csengőhang nem ismétlése.Erre tudsz valamit? -
Pityu62
tag
válasz VegyesTamás #2942 üzenetére
Igen Erre gondoltam én is. ezt csak 1x kell eljátszani azt annyi neki
Ezért nem fogom már lecserélni az amúgy stabil romot. -
tothjozsi96
addikt
Várható talán még új CM11 vagy egyéb rom erre a fos készülékre?
Én úgy megbántam hogy megvettem, valami eszméletlen.
Persze vannak rosszabbak. -
Dimitry001
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik bagyusz rom sikerült a legjobban?
-
Milestone2
nagyúr
válasz tothjozsi96 #2945 üzenetére
Stagnálás idõszaka van jelenleg...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Dimitry001 #2946 üzenetére
Erre lehetetlen válaszolni.
CM11-bõl is van jó, 10.2-bõl is, de még GB-bõl is...
KitKatból ha jól emléxem a 03.24. (vagy 03.29.) volt jó.
10.2-t nem használtam. 2.3.6-ból H1N1...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
-DONPEDRO-
csendes tag
Sziasztok.Van egy telefonom ami teljesen meghülyült,visszaszeretném tenni a gyári ics romot cwm-ben restoret nyomok és nem indul el a telefon.Mit csinálok rosszul?Hivatalosan mivel tudom frissiteni?
Telefon:0630-250-36-84
-
Dimitry001
csendes tag
Értem, köszi választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest