Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz emerzee #2052 üzenetére
Ember olvass vissza. #2049
Nem én írtam, hogy CM-mel vittem vissza a telómat a szervízbe és minden renben ment.
Én pont arra próbát felhívni a figyelmet, hogy csak egy béna szervizessel járhatsz így!
Ha elolvastad volna as elöttem hozzászólót, nem engem bas....tnál...
Nem érzem jogosnak a kritikádat...[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Trokika
csendes tag
válasz emerzee #2054 üzenetére
Kipróbáltam az új CM romot és 1-2 hiba:
1, Az áldott Viber... mikor lesz kész?
2, Átkozott módon ugrál az érintésem (erre kellene valami megoldás). Bárhová nyúlok (tovább mint 1 mp) akkor az érintés ideje alatt random helyeken is érintéseket érez. Így nem tudok ékezetes betűket használni egyáltalán, oldalt nagyítani az általam jónak vélt méretre.
3, Félelmetes az aksi! Rettegek tőle! kalibrálás után sincs értékelhető változás! Egyik nap lemerült (fél nap alatt, kevesebb mint 12 óra) 7%-ra, úgy gondoltam, hogy akkor lemerítem teljesen, folyamatos wifizéssel, majdnem 3 óra volt amíg lement a 3%ra.a további 3% csökkenés majdnem 2 óra volt! Erősen meg volt terhelve az aksi. Elérte a 0%-ot kikapcsolt, ráraktam töltőre, Alcatel felirat felvillant, majd elsötétült, ez ment jó pár percen keresztül. Aksi ki, aksi be, nincs javulás. Olyan szinten lemerült az aksi hogy nem volt képes behozni a töltés ikonját és anélkül nem töltött. Jött 3 megoldás (1, másik aksi be, bekapcsol, töltőre rá, aksi csere. 2, direktbe töltés egy adapterről/generátorról (villamosmérnök leszek megoldom). 3, reggelig várni mert a jótündér este nyom bele egy kis craftot (ez lett, mivel a többit akkor nem tudtam volna megvalósítani), töltőre fel, 30 perc várás és bekapcs.), megcsináltam. Mostanában már kezd javulni, de reggel ha leveszem a töltőről majd a WC-n elolvasom híreket/facebook bejegyzéseket kb 20%-ot esik a töltöttségi mutató.Röviden ennyi, emerzee, jó látni hogy nem sokban tér el megint az ízlésünk, anno még G3 miatt én csináltam meg az oldaladhoz a facebook oldalt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs