Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigoberto
őstag
A év(tized) legnagyobb alakítása! Maga a film középszer, de Phoenixet nem lehet túlbecsülni, akkorát játszott!
-
.LnB
titán
Nagyon jó írás. Nem is lehet semmit hozzáfűzni. (Vártam az elolvasásával amíg meg nem néztem a filmet.)
Tegnap végre én is megnéztem. Utólag nagyon bánom, hogy nem moziban. De engem az egész képregényes szarság már ide juttatott, hogy el se megyek a moziba.
Hálás vagyok a készítőknek, a stábnak, hogy vére láthattam egy ilyen jó képregény témájú filmet.
-
.LnB
titán
-
Dilikutya
félisten
A Birds of Prey-el nagyon remélem, semmit sem kötnek össze. Az valami rettenetnek tűnik, még a Suicide Squad-nál is szarabb, pedig az is egy gyötrelem. Lehet jó karakter lenne ez a Harley Quinn, de ebben a tálalásban fos.
Pattinson-t meg nem tudom elképzelni Batman-ként, mindig félni fogok, mi lesz, ha fény éri. -
törölt tag
Most mar értem miért féltek tőle az Amcsik.
Az igazság mindig félelmetes, hogy mennyire egy szalmaszalon log a társadalmuk.
Nem csodálkozom rajta, és nagyon tetszett
Koszi
-
icemad
nagyúr
Tegnap megnéztem én is. Hát nem gyenge cucc. Aki marvell féle színes szagos filmre vágyik, az csalódni fog. Mindenki másnak ajánlom. Ez egy remek film. Engem nem csak a taxisofőrre, de egy kicsit a ragyogásra is emlékeztet... Kár hogy ebből nem lesz folytatás. Bele lehetne írni egy batman filmbe...
-
Bad Pritt
félisten
Spoilertag van az utolsó szekción, mégsincs rejtve.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Személyes bejegyzést szeretnék írni! Erre kattintottam a Logout felületén fél évtized alatt a tizedik alkalommal és...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest