- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
danati
senior tag
Gyengélkedik mostanában az NV asztali fronton. Gyanús vagy...

-
moszkító21
újonc
-
Cucuska2
addikt
-
localhost
Közösségépítő
bacsis! Kérlek vegyél valamit a méltán híres/hírhedt ECOBOLT.HU-tól, légyszíves.
Köszönöm! -
NewRemn73
csendes tag
nekem az MSI is bejon ...talan azert szeretem jobban a tobbinel mert jobban is torekszik mind az ASUS vagy a GIGABYTE
-
bacsis
Közösségépítő
-
Lenry
félisten
-
Varoz
addikt
-
bacsis
Közösségépítő
uhh tényleg a PH!... csoda hogy még üzemel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lenry! Javaslom a J&W alaplapokat, az Abitos mérnökök nagyon nagy hányada oda ment, és ez meg is látszik az alaplapokon, kísértetiesen hasonlítanak a jobb J&W-k a megboldogult Abit-ra és tuningpotenciálban sincs hiba
ráadásul olyanom még nem volt, szóval egyenlőre még a piacon maradnak 
-
Lenry
félisten
-
Varoz
addikt
Érdekes meglátás, egy hozzáfűzni valóm van. Az Abitot miért?

UI: Kezdjek búcsúzni a PH-tól is? -
Daemon09
őstag
Ez nemsemmi.

Asus-t még véletlenül se vegyél!

-
Móci
addikt
Esetleg a világot, bacsis?
A parlamentet szerethetnéd, de nagyon...
Márkából fene tudja. Gigabyte talán. Az nem tetszik. Igaz, hogy 2 eszközöm is van tőlük, de... -
NewRemn73
csendes tag
sztem az AMD-t nem sikerul megbuktatnod
{[(mert, amit en szeretek az...)]} -
sbazsi
veterán
-
Lenry
félisten
hát ahogy most áll a MÁV, bacsis barátunk valószínűleg éves bérlettel rendelkezik
-
bacsis
Közösségépítő
-
e=mc²
őstag
-
Vakegérke
félisten
Van csehszlovák koronám, jugoszláv dínárom, keletnémet márkám, szovjet rubelem.
Már nem létező országok.Román lei is van a fiókomban...

-
Bling95
őstag
-
puttputt
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
Inkább kalocsai kannás bort.....
-
fekeandras
őstag
Bacsis! Kérlek vegyél jó sok kalocsai paprikát.

-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem tudtam eddig, mi lett a vasúttal az utóbbi években, de most felnyitottad a szemem....
Bacsis vonatjegyet vett pár éve....
-
hejesírásó
senior tag
600as szériából volt szerencsém (középkategória volt anno) rakás kakit kaptam a pénzemért 300k.
akkor módosítom: alsó és középkategóiás lenovo és msi.

-
gamerkiller
senior tag
Az MSI GX701 jó laptop..
-
hejesírásó
senior tag
az új swift nem vészes
a pqi pendriveom már ki tudja hány éves. és semi baja ataché vagy attaché asszem a neve.
a4techből van jófajta is
a margitszigetivel nincs baj csak mondvacsinált brand és aránytaanul drága.
a coopban a hajdusági trapista jó ár jó minőség
a coop light kóla behűtve nagyon jó ár érték arányt képvisel
sokan szeretik a coop párizsikat ár érték arány miatt (spec én nem, de a családom odahaz imádja)
szval vannak jó coop dolgok is.viszont vehetne sok MÁV jegyet
codegen tápot
lenovo meg msi notit
lidlis tésztákat
pluszos trendy kólát (ami már nincs is) -
bacsis
Közösségépítő
-
gamerkiller
senior tag
-
Oliverda
félisten
Ezek szerint Microsoft OS-t még nem vásároltál...
-
hejesírásó
senior tag

zseniális!

-
philoxenia
MODERÁTOR
Lépj be minden magyar pártba.!

-
Lenry
félisten
vegyél Apple-t
-
hejesírásó
senior tag
az ericsonoknál azt tegyük hozzá h sokkal jobbak lettek a felvásárlás után.
tudom mert volt ericsonom is és igazi echte japcsi sony-m is.
azóta sonyt csak aranyárba lehet szerezni. szval ez a felvásárlás a sonysoknak nem volt jó az ericsonosoknak meg jó volt.

olyan sosem volt h vmi olyan csődölt be\lett felvásárolva amit nem szerettél?
-
mephi666
nagyúr
-
bacsis
Közösségépítő
-
rudi
nagyúr
-
bacsis
Közösségépítő
-
gamerkiller
senior tag
-
ollie
MODERÁTOR
Van egy rossz hírem. Előbb-utóbb minden cég lehúzza a rolót, szóval tökmindegy melyiket választod.
-
bacsis
Közösségépítő
-
No-kia
addikt
-
e=mc²
őstag
Vegyel Orsi felvagottakat, Coop termekeket, OMV dieselt, A4tech egeret, Lexmark nyomtatót, Hyundai televiziot, Orion DVD-lejatszot, Wink cipot, Edusho kavet, Robiol etolajat, Margitszigeti asvanyvizet, LC Power tapot, SoundFly Fm transmittert, Arany Hordo sort, Arita dvd lemezt, PQI pendriveot, Blikket, Borsot, egyeb tinedzser lapokat, latogass blog.hu-t, extra.hu-t, startlap.hu-t, iwiw.hu-t, hasznalj Registryboostert, Drivergiude-ot, Creative hangkartyat, es vegyel szuzuki autot.

-
localhost
Közösségépítő
Most soroljam fel az összes konkurrenciánkat?
A-Z ??? -
Pukkancs
aktív tag
Ez olyan, mint a volt veszélyes árúk tárolása tanárunk, amikor első órán mesélt magáról: dolgozott egy helyen, megszűnt, dolgozott másikon, megszűnt, és így vagy 8-at felsorolt

-
bacsis
Közösségépítő
De ez a "képességem" csak informatikában működik

Úgy tudom még élelmiszer vagy tisztálkodási szer gyár stbstb még nem zárt be
zoo8800! Gigabyte Asus úgy tűnik megússza, volt mindegyik, s igaziból egyik sem jött be... ezért ők még mindíg nagy mennyiségben tudnak gyártani
-
zoo8800
veterán
Légyszike az Intelt, a Gigabyte-t, a Kingmaxot, az Asust, a Sapphitret, Hitachit, Logitechet stb. felejtsd el

-
mephi666
nagyúr
vegyél vasat a ferroglobustól
csődöltesd be a konkurenciánkat
(akár ki is fizetem bizonyos mennyiségig) -
gamerkiller
senior tag
Bacsis!!!! Ne közlekedj BKV-val!!!! (vagy ha igen ne vegyél jegyet.)
-
sagesz93
addikt
Na ezt jól kilogikáztad hallod-e

-
bacsis
Közösségépítő
-
No-kia
addikt
nah ez a nem semmi, sztem írja a nagy gyártóknak és kérj váltság díjat

-
D1Rect
félisten
-
bacsis
Közösségépítő
még volt ilyen más márkával is de most így hirtelen nem ugrik be.. majd késöbb kiegészítem, ha eszembe jut...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest