Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
DOS alól is tudom a Win2k-t telepíteni, de ez azért nem fexik megoldás, mert jelenleg egy 76gigás SCSI vinyó van benne amire mindenképp kell FAT32-t rakni én meg nem akarom "ketté törni" a vinyót illetve csak FAT32 partícióval... NTFS legyen rajta és arra menjen fel aWin2k egy az egybe

megpróbáltam azt, hogy DOS alól elkezdtem telepíteni a Win2k-t és a 76gigás mellé raktam be egy 1gigásat ami FAT32-es hogy arra pakolja az ideiglenes filejait, ez így jó is votl, szépen elindult a telepítő felmásolta a filokat restart, utána ismét bejött a telepítő, akkor mér úgy mintha CD-ről bootolt volna, kiválasztottam hogy a 76gigás NTFS-es vinyóra rakja fel a Win2k-t ez pedig odáig működött míg ki nem szedtem az 1gigás vinyót mert onanntól kezdve a 76osról sem tudott bootolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Direct One (műholdas és online TV)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android felhasználók OFF topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi