- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Akkkor a fentieket olvasva remélem jól jönnek a fotóim.
Akinek kell megosztás /nincs meg a kontaktja, az írjon rám privátban, és adjon egy gmail címet.
Hétfőn délelőtt még kipakolni segítettem pdawwal, majd Cocoonékkal, azután lépnem kellett, mert
az asszonyért időre kellet érkeznem a Fehérvári vasútállomásra, és irány Velence, 1 hét nyaralás...
Na, utána kinyaraltuk magunkat, a fülei ottlétet pedig köszönöm a magam és mindkét srácom nevében, hogy
Icamama anyánk/nagyanyánk volt..Ma hazaértem, legurítottam egy sört, (meg mégegyet a szomszéddal, mert visszaadta a kulcsot, Ők etették az ebet, míg oda voltunk.. kipakolom a kocsit, egyszerc sak jön egy kollégám, hogy rámnézzen, mert nem értek el telefonon,
Elvileg ma kellett volna megjelennem a porondon
WTF?? ezt benéztem, na mindegy.. 2 óra késéssel, 2 sörrel mentem ma dolgozni.. na basszus, ez gyors visszaklimatizálódás volt
,
EGyébként qurva jó volt, cska rohadtul elfáradtam már olyan péntek magasságában, főleg a hőség/rosszul alvás miatt, de nagy buli volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged