- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hm
kissé kifeküdtem a házi készítésű hőcsöves full réz hűtőn. ami még a tetejében eléggé jól is teljesített. próbáltál már erősebb ventit rárakni (gondolok itt nagynyomású Sunon/Papst/YL 2500rpm+osokra), hogy azokból mit profitál? tudom, hangosak, de egy extrém teszt esetére érdekes lehet a dolog, hogy a légszállítás/légnyomás vagy a talp/borda/lamellázás hármas volt e a szűk keresztmetszet.
-
bacsis
Közösségépítő
Boxi88! sokan inkább a realtemp nevű programra esküsznek, de az sem 100%-ig pontos, illetve nem olyan biztos hogy az pontosabban még, szóval a valós hőfokhoz biztos van eltérés, de nem olyan sok, hogy ne lehessen rá alapozni
proci985! Honann szereztem volna... Itt a PH-n vettem ,,mint mindentolcsó volt, asszem ilyen 5k körül vettem
Amúgy az everest azért "hibázik" mert xar a prociban a hőfok mérő szenzor
-
proci985
MODERÁTOR
az a léghűtő honnan van? nagyon durván néz ki.
-
Boxi88
őstag
ez a szavazós ötlet nagyon jó!!! a videós tuningot meg már én is említettem bacsisnak!
amúgy jó kis teszt
amúgy az everest hőmérsékletek mennyire lehettek hitelesek? csak mert az egyik régi procimra nekem folyamatosan hibázott... és itt megfeszelve/léghűtéssel sem volt túl meleg (everest szerint)
Amúgy nem szidom az everestet mert ezen a hibán kívül nagyon jó kis program!!!
-
bacsis
Közösségépítő
egyéb ötlet urak?
-
forras2
őstag
Ide is bemásolom azért!
mit látnánk szívesen az oldalon?
aranyos kis popsi riszáló csajokatkomolyra fordítva a szót….
Én szívesen látnék élő tuningokat
Tehát amikor tuningolsz valamit, azt online nézni, amibe benn van az összes baki, hiba, nem össze vagdalva!
meg tudod mit látnék szÍvesen?
közkívánat tuningot!
tehát megmonod, hogy alaplapból ezek vannak, procikból ezek, a népek szavaznak, hogy mik legyenek az alkatrészek, és amit a nép választ, azt hajtod meg!
Sztem elég sok ember kérdésére kaphatna így választ -
forras2
őstag
hmmm, már olvasom is
-
bacsis
Közösségépítő
megint csak jó szórakozást a bemutatómhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Arcam AVR550 Dirac Live
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó