- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Úgy alakultak a dolgok, hogy biztosan nem tudok elmenni. Szóval húzz ki a listáról.
-
fekeandras
őstag
válasz
Winner_hun #109 üzenetére
Hát a korábbi partikon valakinek valami mindíg volt a gépével. Vagy driver nem volt ok, vagy nem volt fent valami játék, vagy fent voolt de nem látszott a hálózaton a gépe stb... Fél nap csak a hálózat konfigurálás + másolás/telepítés lenne. És csak utánna a játék.
#113:
úgyvan!
-
fekeandras
őstag
Én tudlak überelni. Eddigi legszarabb lanpartinkon a lebeszélt emberek közül összesen két azaz 2 fő jelent meg. Abból is én voltam az egyik...
Összedugtuk a két gépet oda vissza másoltunk kinek mi kellett és elment mindenki haza. Vagyis csak a srác mert nálam volt a helyszín. De újabban egyébként is botrányosan szarul szoktak sikerülni a lanok. Nincs egy olyan fix társaság aki össze bírna röffenni egy kis játékra. 4-5-6 emberrel elég szar játszani. Egy 10+ fős társasággal azért már menne az ereszd el a hajam.
Én esetleg el tudnék menni de mivel szerintem az egész ph-ról én rendelkezem a leggyengébb géppel golyófogónak nem megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest