- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Jó hát. Nemrég lettem kész a vasárnapi ebéddel. 21hkor
Rakott krumpli gazdagon..bacon-kolbi-tarja-tojás-tonna sajt-tejföl. Kiszedtem egy púpos tányérral (~cca 4000 kalória), benyomtam mellé 3 nagy szelet friss félbarna kenyeret, fél vödör házi vegyes savanyút, aztán legurítottam 2 tankcsapdást és rágyújtottam. Csináljon mindenki, amit akar, én szeretek élni és imádok jókat enni
Kicsit megvastagodott az irhám az elmúlt 2 hónapban (102kg/187cm), de tél van, ilyenkor jól jön
Nem félek, minden évben ez van..tavasz végére visszaállok 90 körülre. Még lesz egy ünnepi futam 3-4kg plusszal, de azt 30.ától 2.áig a folyamatos piálással leadom
Nincs titok..igenis van genetika. De lehet azért tenni ellene, elszántsággal. Én is voltam szálkás gyurmagép, előtte meg vonalkód véknyabbik része kb..tenni akartam ellene, tettem. Most épp így érzem jól magam a bőrömben, és ez az, ami a lényeg. Ha a szerzőnek így jó, akkor grat, így tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Jelen írásomban röviden elmesélem, hogyan sikerült - több lépcsőben - összesen 45 kilót leadnom aránylag tetemes...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest