Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Jó hát. Nemrég lettem kész a vasárnapi ebéddel. 21hkor Rakott krumpli gazdagon..bacon-kolbi-tarja-tojás-tonna sajt-tejföl. Kiszedtem egy púpos tányérral (~cca 4000 kalória), benyomtam mellé 3 nagy szelet friss félbarna kenyeret, fél vödör házi vegyes savanyút, aztán legurítottam 2 tankcsapdást és rágyújtottam. Csináljon mindenki, amit akar, én szeretek élni és imádok jókat enni
Kicsit megvastagodott az irhám az elmúlt 2 hónapban (102kg/187cm), de tél van, ilyenkor jól jön Nem félek, minden évben ez van..tavasz végére visszaállok 90 körülre. Még lesz egy ünnepi futam 3-4kg plusszal, de azt 30.ától 2.áig a folyamatos piálással leadom
Nincs titok..igenis van genetika. De lehet azért tenni ellene, elszántsággal. Én is voltam szálkás gyurmagép, előtte meg vonalkód véknyabbik része kb..tenni akartam ellene, tettem. Most épp így érzem jól magam a bőrömben, és ez az, ami a lényeg. Ha a szerzőnek így jó, akkor grat, így tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest