Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonyIsBack
csendes tag
@FF23: Köszi, a ProgDVB-t még nem ismertem.
Kiegészítés a Win8 telepítéshez: az Eszköztelepítési beállítások módosításánál a Nem, én döntöm el, mi a teendőn belül a Soha ne telepítsen illesztőprogramot a Windows Update webhelyről opciót kell beállítani ahhoz, hogy újraindítás után is megmaradjon a működő driver.
-
TonyIsBack
csendes tag
Láttam, hogy nektek eddig nem sikerült Windows 8 alatt beüzemelnetek a tunert.
A gond az volt, hogy a Windows 8 a beépített (2009.03.01 - 64.1.304.2009) drivert erőltette, hiába volt a cd-n adott frissebb. Itt a megoldás (nekem kitűnően működik):
1. Telepítsd a legfrissebb Realtek driver-t a cd-ről.
2. Az Eszközkezelőben a Hang-, video- és játékvezérlők pont alatt keresd meg a REALTEK 2832U Device-t és nyisd meg a tulajdonságait.
3. Kattints az Eltávolításra és - ez a lényeg - pipáld be a Törölje az eszköz illesztőprogramját opciót
4. Az Eszközkezelőben kattints a Hardverváltozások keresésére és várd meg, amíg az új driver települ
5. [opcionális] Indítsd újra a géped
6. Ha minden jól ment, akkor a REALTEK 2832U Device tulajdonságai / Illesztőprogram pont alatt most már 2012.05.21 - 64.1.521.2012 dátumot/verziót kéne látnodA Splash Lite-tal remekül megy a tuner Windows 8 x64 alatt
És még egy jó hír: bár időpontot egyelőre nem tudok mondani, de az RTL2832U és IT9135 tunerekhez készítek egy távirányító kezelő programot, amivel konfigurálhatók lesznek majd a gombok tetszőleges programhoz (elsődlegesen a Splash Lite-hoz), így nem csak a Blaze-zel lehet majd távirányítót használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest