- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
egresij
csendes tag
Hasonló problémával küzdök.
XP alatt működik, de Win8.1 alatt nem. Látszólag minden jó, de nem jelez a kijelzőjén térerőt, csatornát sem talál.Sajnos az XP lehetőségem már nincs, így win8.1-hez kellene megoldás. Már körbenéztem, de nem találtam működő megoldást.
Driver nem megfelelőségére gyanakszom.
Megoldás? -
azbest
félisten
Annó nekem is bekavart a win driver cserélgetése. Esetleg fel tudnád tölteni valahová / emailben át tudnád dobni a gyári driverpakkodat, hátha újabb már, mint amit hozzá kaptam és másnak is jól jöhet, ha nálad jól működik
Én még nem váltottam win8-ra, mert amihez nekem win kell az jól és kiforrottan megy win7 alatt. A kollégáimnál meg azt látom, hogy olyan problémákkal küzdenek, ami nálam win7en nem jelentkezik. Előbb utóbb muszáj lesz váltanom, de hadd küzdjék csak le a problémákat a többiek
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung qled q80a 55" törött
- Kerékpársportok
- Lexus, Toyota topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest