- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kínában azt és úgy gyártanak ahogy kéred, nem azon múlik a dolog hogy ott van a gyártósor. Ha meg bírod fizetni, akkor lesz megfelelő minőségbiztosítás, úgy ahogy te előírod, és olyan alkatrészek és anyagok mennek be a sorra amilyeneket te szeretnél.
A RTL2832+R820T esetében szó sincs nagy amerikai vagy egyéb tőkéről, aki a dollármilliárdjaiért cserébe megveszi a fent említett kapacitást és minőséget (mint mondjuk az apple), hanem a realtek meg a rafael micro nevű "csodacégek" cuccaiból van valami összedobálva egy panelre, kb. gondolkodás nélkül, meg pontatlan kristályokkal, és gagyi passzív alkatrészekkel. Hidd el, elég mélyen ismerem a felépítését, mert maguk a chip-ek az említett "bug" miatt közkedveltek, és sok rádiózással foglalkozó project nulláról felépít belőlük egy céleszközt (pl. Nooelec), minőségi átgondolt PCB tervezéssel, frankó kristályokkal, kondikkal, és antenna csatlakozóval. Az "eredeti" kínai változatokból még néhány diódát meg kondit is kispóroltak amúgy, arról nem is beszélve, hogy túlmelegednek.
Én mindig hajlandó vagyok egy picivel többet fizetni, ha valamit kapok cserébe, az olcsónak mindig lesz valami visszaütője.
Hát én meg veszek 4db-ot ebből a pénzből aztán annyi
Ráadásul attól, hogy kínai webshopból jön valami, még nem jelenti azt hogy illegális, meg nincs garancia. Sokszor sokkal korrektebben bánnak veled ha bajod van, mint itthon a legtöbb kisker.
De amúgy tökmindegy tényleg, nem akarlak én bántani amiatt hogy valamit drágán vettél meg, az a lényeg hogy tudod használni, és örülsz neki. Csupán azért reagáltam, mert a meglepődésünk miatt elkezdted védeni ezt az árat, és szerintem ez egy kicsit túlzás volt, de részemről itt befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest