- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kösz a linkeket!
Az új build tartalmazza már, illetve használja az Annex E, VUI beállításokat? Gondolok itt a
--overscan, --videoformat, --fullrange, stb. beállításokra. Ha jól tudom, az r937-ben még "use at your own risk" kategóriásakés nem használja őket az enkóder.
Mod: ahogy látom, még nem.
Sebaj, úgyis eléggé megdobnák a kódolási időt, csak kíváncsi lennék már rá. -
Az a baj, hogy sokan csak nekiesnek és nyomogatják az opciókat rippeléskor, ezért is volt régebben elég sok nem támogatható rls, de már mintha többségben lennének a jól beállított ripek.
Éjszaka egy HTPC-nek nem kell mennie, ha alszom, mert nem torrentkliens.
Egyébként miért lenne drága? max. 50-ből kijön + ház és akkor még lehet, sokat is mondtam.
-
Na jó, igaz, ezeket nem vettem figyelembe. Az Intel megoldását még nem láttam, hallottam, de érdekes lehet, bár akkor már inkább az AMD 7x0 IGP-re szavaznék, ha HTPC-t építenék. Mindenesetre elvben annyira nagy különbségek nem igen vannak, mert a szabvány adott és a level-ek is jól specifikáltak.
-
Épp válaszolni akartam
Az, hogy a hardvergyártók mit alkalmaznak, csak 2 részre oszlik: nVidia és ATI, nyilván, de a támogatás szinte teljesen ugyanaz. Sajnos azt még nem teszteltem végig, hogy pontosan melyik beállításban lehet túl messzire menni, hogy ne támogassa, de amit linkeltél, optimális megoldásokat vázol.
A custom mátrixok téma elég sok tapasztaláson alapul, ehhez még "gyúrnom" kell, de később talán visszatérek rá. Még az Avisynth-ről "kell" írnom egy rövid általános cikket, ha már beígértem, mert az elég szorosan kapcsolódik a témához.
A példaképek készítése tényleg marha nagy munka, de most van elég teendőm a munkahelyemen, így félreteszem. az írás is azért született meg ilyen sokára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- iPad topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged