- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Nem csak torrentes filmek vannak más formátumban, pl nagyon sok fényképező, videokamera .AVI-t használ, az még belefér volna ha pl viszem vhova családi összejövetelre, akkor le tudjam játszani és megmutatni, de végül is mind1 mert az AVPlayer ára nem eget rengető, csak kissé furcsállom h nem fért bele alapból több.
megema: lockscreen-es lejátszás kezelés van a 6.0.1-ben is? Vagy azt h tudom elővarázsolni, mert jó lenne
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Nos akkor sztem marad így Win7-8-al a dolog, nem szeretnék annyira mókolni.
Csak gondolom megpróbálom hátha megy egyszerűen is
Tetszik nagyon az Apple, eddig nagy ellenző voltam, de megfertőzött, kövi cél egy iPhone
Amúgy OS X-re mennyire vannak vírusok, meg iPad/iPhone-re? -
sunahunter
senior tag
Igen, két fej van hozzá. Most fotóztam egy fos androidos telefonnal.
................................
más
DJ beállítottságúaknak:
Numark iDJ Live II -
manchester85
veterán
-
-
powerup2
addikt
Amúgy szerintem oktatás terén amit írtál nyelvre tuti jó meg lehetne több magyar könyv is fent akkor többen vásárolnának meg mégis egy ipadre több könyv elfér mint egy nagy könyvespolcon ( környezet barát is kevesebb fát vágnak ki a papír miatt ) . Amúgy az ipad hangszórója mennyire hangos?
-
powerup2
addikt
De én nem lopott iphone-ra gondoltam boltira rendes dobozosra mellékesen aki lop annak a karját le kéne vágni JB arra is jó hogy leszeded a progit és megnézed neked jó e aztán megveszed mert sokszor lehet olvasni hogy megveszel egy appot de mégsem válik be akkor meg xy összeget kidobtál az ablakon. Amúgy többen vennének alkalmazásokat ha lenne iTunes gift card idehaza is besétálsz valamék apple boltba megveszed a kártyát stb és már vásárolhatsz is ( nem mindenki szereti ha bankkártyája be van különböző helyekre regisztrálva ) .
-
powerup2
addikt
Én mindig azt mondom ott kell venni ahol a legolcsóbb minden forintot meg kell fogni itt is láttam a hardverapron hogy 16GB iphone 5 270ezer felett van nem tudom az az illető hol él nah meg ki az a hülye aki kiad érte annyit szerintem a reális ár egy ilyen telefonért 150 ezer lenne . De szerintem már február környékén szürke importból is lesz 160ezer magasságába iphone 5 .
-
-
powerup2
addikt
Van amikor elég sokat utazok és akkor jól jön a net meg azért minden emailt megkapok tudok válaszolni is nekem valahogyan az hogy telefonról emailezzek az érdekes kicsi a kijelző zavaró hogy kicsi
végső soron a telefon telefonálásra kell meg egy két sms aztán kész a tablet az meg olyan minden ami telefonáláson kivül kell . Igaz telefonról jobb zenét hallgatni mivel a zsebedből bármikor előveheted vagy ha fotózni akarsz , annak is meg van az előnye . Napokba pesten a várba láttam japánok ipaddel fotóztak igen érdekes volt a látvány
( magamba erre inkább egy telefon ) XD
-
powerup2
addikt
Hát az a célom mert jó az osx aztán amire kell a mac mini arra jó lesz nekem meg azért plusz ssd-ét is lehet bele dobni még videó vágásra is jó cucc nem mintha minden nap azt csinálnám kép editálásra kell meg böngészés ilyesmi játékra nem XD nem is tudom mikor gameltem utoljára gépen XD
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad mini 6 64GB Fekete Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4063
- Apple iPad 6 (2018) 32GB WIFI 95% aksi
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel