- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
Szia!
Ez nem kondícióval összefüggő kérdés, mert az rendben van. Annyit tudok mondani, hogy használj eredeti telepítő médiát, és azonkívül a telepítéshez ezt a cikket elolvasni. A továbbiakban ezt a szaktopikot keresd fel légyszíves.
-
Bodor
veterán
válasz
sarkanyolo2 #173 üzenetére
Akkor rendben.
-
Bodor
veterán
válasz
sarkanyolo2 #171 üzenetére
Intel SSD Tolboxban az MWI-t kéne megnézned, és ahhoz tudsz viszonyítani.
-
Bodor
veterán
válasz
Winner_hun #164 üzenetére
Javítva! Köszi
-
Bodor
veterán
válasz
Dr.FantastiK #157 üzenetére
Az a furcsa, hogy azt mutatja, hogy nincs is az SSD-n partíció.
Használhatod, de az 1% nem fog eltűnni szerintem. Ezen van az oprendszer? Fontos adat ne legyen rajta, mentésed legyen mindenről. Szerintem ez vezérlő hiba lesz. HDS mit mutat?
(#159) Rick4: Lehetne az is, de én azért írtam a terabytes written-t, mert a gyártók a terhelhetőséget nem byte-ban hanem TB-ban adják meg.
-
Bodor
veterán
válasz
Dr.FantastiK #154 üzenetére
November vegen neztem hogy akkor meg 100 % volt !
Ezt így azért elég furcsa.
Nézd meg SSDOK-kal is és illessz be képet, illetve cserélj SATA kábelt is.
HardDiskSentinelből a legújabbat használd.Ha működik rendben, akkor szerintem nem kérhetsz cserét, mert ez nem garanciális hiba. Azt lenne jó tudni, hogy mi az ami teleírta, de szerintem nem ez lesz a hiba, hanem rossz SMART adatokat küld a meghajtó, talán vezérlő hiba miatt.
-
Bodor
veterán
válasz
Hieronymus #147 üzenetére
Sajnálom ha nem derült ki számodra, hogy azért, hogy tudjon működni a wear leveling.
Ennyire egyszerű. -
Bodor
veterán
válasz
Hieronymus #145 üzenetére
-
Bodor
veterán
válasz
Hieronymus #143 üzenetére
Szóval, nem akarok tudatlan maradni ez ügyben.
Akkor talán olvasd el a cikkben linkelt Átfogó elemzéseket.
-
Bodor
veterán
Milyen jól el tudtok kanyarodni a cikk témájától...
Meg aztán felesleges is a vita szerintem. -
Bodor
veterán
(#100) zizidor: Biztos, hogy egyről beszélünk? Szabad helyről volt szó, az sosem fix ( illetve csak az a része, amit a gyártó félre tett ) , hanem a használattól/felhasználótól függ.
-
Bodor
veterán
Először is köszönöm mindazoknak a szavait, akik elismeréssel írtak a cikkről!
Sajnos eddig nem volt időm reagálni a hozzászólásokra, de amennyiben tudom a lehetséges jó választ, most pótolom.
(#6) gtamate2: Ha van valakinek érdekes esetről információja akkor szívesen beleírom a cikkbe.
Intel 320 és Samsung 840 elhasználódását nem szabad igazán összehasonlítani, mert az Intel MLC-s és nagyobb csíkszélességgel készült chipek vannak benne, míg a Samsung kevesebb írást elviselő TLC-s, és kisebb a csíkszélessége is, itt az optimalizáció különbsége nem sokat nyomott szerintem a latba.(#8) margithid: Te voltál az egyik érdekes eset!
(#10) pengwin: Szerintem nem normális, cseréld le valami másik vírusirtóra.
(#30) dragonfx: Linkesítve van az SSDOK a cikkben, és igen, a HDS a merevlemezeket is kezeli, mint írtam is.
(#39) Jester01: Sajnos a vezérlő hibák okairól nincsenek információm, szerintem elég nehéz lenne beszerezni a gyártóktól...
(#43) mzso: Szerintem ne aggódj emiatt, használd és kész.
(#83) .DLL: Szia! Szerintem csak hasonló gondolatokat olvastál a "Hogyan is...?" cikkemben, ahol kitérek a helyes beállításokra az elhasználódás miatt.
(#90) poolcafe: Természetesen ki lehet kapcsolni a lapozófájlt, de szerintem jobb a váratlan problémák elkerülése miatt megadni egy minimális fix méretet. Az, hogy te nem tapasztaltál soha semmilyen hibát, nem jelenti azt, hogy másnál nem lehet gond belőle, hiszen mindenki más és más programot használ, mások a felhasználói szokásai. Előtöltés szerintem nem terheli számottevően az SSD-t írással.
(#92) sanzi89: Sajnos nem tudom, hogy mi okozza az eltérő értékeket az Intel 530-nál, a cikk utolsó oldalán pont én is erre a kérdésre kerestem a választ.
(#93) Aron1988: Mire is gondolsz pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az SSD elhasználódásával kapcsolatos információk, tévhitek és gyakorlati tapasztalatok.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmvilág
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest