- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DualCoreWin
csendes tag
Megértettem, és nyilván aki rendszergazdaként dolgozik, vagy valami nagy gamer annak jól jöhet. Én a munkahelyen is csak mezei felhasználói szinten használom a számítógépet, otthon meg hobby célokra. Nem hat meg a sebesség.
És talán az a legfontosabb, amit a #76-os hozzászólásomban írtam: hogy az SSD-k bevezetésekor eleve ijesztgették az embert az élettartammal. Nálam az első benyomás általában nagyon sokat nyom a latban. Nem tudom pszichésen feldolgozni, hogy anno sok negatívumot írtak a várható élettartamról. Egy adattároló alapfunkciója, hogy adatot írnak rá, majd kiolvassák, aztán letörlik, vagy felülírják. "Korlátlan" számban. Mint egy vödör, amit vízhordásra szánnak. Hogy nézne az ki, ha azt írnák egy vödör kezelési utasításába, vagy reklámjába, hogy kiönteni bárhányszor lehet belőle vizet, de ne töltsd fel túl sokszor, mert az árt neki. Engem az SSD-k megjelenésekor ezzel a korlátozott írásszám emlegetésével egy életre elijesztettek. Nálam HDD még nem ment tönkre. Csak akkor cseréltem, ha nagyobbat vettem, vagy új PC-t raktam össze magamnak. Pendrive viszont már több is megadta magát. Nem provokálni akarok. Nekem nem szimpatikus az SSD és kész. Nem szoktam ezzel "kérkedni", de most adott volt a cikk témája, leírtam hát a véleményemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az SSD elhasználódásával kapcsolatos információk, tévhitek és gyakorlati tapasztalatok.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmvilág
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest