- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
floatr
veterán
Belátni nyilván nem fogod, de azért ott figyel a zöld szemüveg a ms tevékenységének szemlélése közben.
-- Monopólium mellett nincsen szabad verseny, ehhez nem kell gazdasági diploma. Minden valamirevaló kormányzat leszabályozza a monopóliumot.
-- A Netscape komoly konkurencia volt. "Hálózati OS"-t akartak fejleszteni, amihez a böngészőjük volt a kulcs. Ezt gyakorlatilag a gugli csinálja most meg helyettük. Ha anno a ms nem fojtja el őket, akkor komoly szívás előtt állt volna. Ahogy viszony engedték, hogy tönkre tegye őket, az valóban a szabad piaci verseny szégyene.
-- Aki átállt linuxra, valószínűleg ms termékekkel kezdte, és vagy puszta kíváncsiság vezette, vagy agyhúgykő, amit a win/office/stb. okozott neki. Egyébként a windózos közönség soraiban is bőven akad, aki gyűlöli a "másik oldalt".
-- Én az ODF kezelésének lehetőségét nem írnám oda az o2k7 fícsör listájára nagyvonalúan, mert egész egyszerűen nem ők készítették el hozzá a támogatást. Má ne haragudj, de ez elég nagy csusszantás.
-- Az OLPC piacot főként pár afrikai országban elég sunyi módon intézték el, volt visszhangja is bőven, köverkezménye semmi.
-- Ha egy user választhat a feature-ök közt, és az egyiket nem választaná, akkor az megbukott. De ha nem választhat, akkor lenyomják a torkán, ez elég egyszerű nem? Ezzel nem lehet védeni egy "fejlesztést", hogy akkor nem választották volna...
-- A gugliban csak a naívak bíznak, de nem erről beszéltem. Sántított az összevetés: előkapott böngésző kontra évekig fejlesztett/hypeolt oprencer
-
floatr
veterán
Azért buli, mert nem lehet választani, hogy NEKED melyik tetszik jobban. ŐK választottak, eldöntötték, mindenki helyett. Lehet persze elbagatellizálni, de lényegében erről van szó: jellegzetes húzás tőlük, ez viszont már ismerős.
Az Aero divatos, szép csicsás, bár nekem pár alkalmazás megborul tőle, vagy viszont, így marad a divatnyi trend. Ez persze igaz a compizre is.
A gugli-féle reakciókat azért sem értettem, mert bár nyilvánvaló volt, hogy nem akarnak összbrowseres kompatibilitással szenvedni, mindenki csak egy szimpla böngészőnek gondolta. Bár nem pénzért adták, mint a végleges vistát, ami a lapitopimon véglegesen használhatatlanná vált. Ez pedig nagy különbség, hogy valami pénzért nem megy, vagy ingyen.
-
floatr
veterán
-
floatr
veterán
Bár túl vagyok pár ms prezin, ideológiailag én is elég képzetlen vagyok, hogy fenntartás nélkül fogadjam, amit állítanak, feltárnak. Bár ha 6 éve csak ezt fejlesztik, akkor biztos van benne valami.
Azt viszont a bolond is láthatja, hogy amikor az ms előjön egy bárakármilyen elborult dologgal, mindig vannak olyanok, akik csatlakoznak, vagy csak divatból, vagy a hátukon akarnak felkapaszkodni. Nyilván ha olyan űberfasza lenne a ribbonos anyag, akkor nem lenne üzlet 30 dolcsiért árulni a menüsávot. (ettől borul el az agyam: egy menüsávot 30 dollárért, mert az ember már a falat kaparja kínjában)
-
floatr
veterán
A 2k7 felülete télleg gáz. A korábbi eszközökkel dolgozók csak lestek, mint őstulok a mélygarázs kapujában. Aki meg újoncként tanulja, annak a ribbonok elrendezése logikátlan -- bár szokni ezt is lehet -- másrészt meg isten óvja attól, hogy egy másik alkalmazás elé ültessék. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ismét a tudatos használatbeli távolság keresése volt a fő cél, amivel jókora szakadékot ástak az egyéb irodai szoftverek, és az office közt.
-
floatr
veterán
Nekem SATA cuccra ment fel a natúr SP2 -- még számolni is lehet az installernél, hogy milyen SATA meghajtókat ismer. Azzal jött be a támogatás.
SP2 előtt viszont télleg szívás volt. Pakoltam volna fel egy floppy-mentes gépre, aztán csodálkoztam. "Tegyem be a 3rd party meghajtót tartalmazó lemezt az A:-ba" -- egy darabig még kerestem is, hogy hogyan...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest