Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nem analfabétáztalak le.
Hanem azt írtam, hogy funkcionális analfabéta.
Az analfabéta és a funkcionális analfabéta között eltérések vannak.elsődleges analfabetizmus: az egyén nem tanult meg írni-olvasni. Főként a fejlődő országokban okoz gondot, de máshol is előfordul.
funkcionális analfabetizmus: az érintett tud írni-olvasni, de nagyon rosszul. Kibetűzi a szavakat, de nem érti meg a használati utasítást, és nem tud a saját örömére olvasni. Ez akadályozza a további tanulást. Magyarországon a különböző becslések szerint a felnőttek 16-33%-a funkcionális analfabéta.
BTW:
Nem tudom mit értettél félre ebben a hozzászólásomban, de ennélfaékegyszerűbben nem tudom megfogalmazni azt amit leírtam.Tudom magamról, hogy nem vagyok egy agysebész, aki szabadidejében atomot hasít a fürdőkádban és engem se az eszem miatt fognak elrabolni.
Néha rajtam is kifognak mondatok, pl.: kacifántosan megfogalmazott szerződések, kitöltési útmutatók.
Ilyenkor újra elolvasom az adott részt, ha kell újra és újra amíg nem lesz tiszta, hogy mi van oda írva.
Ha végleg nem jutok dűlőre vele akkor megkérek valakit, hogy segítsen.
Nem szégyen.
Inkább segítsenek ha kell, de ne csináljak hülyeséget, mert valamit félreértettem.
Gondolok itt mondjuk egy hitelszerződésre, hűségnyilatkozatra stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Házimozi belépő szinten
- Socket AM4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ekre IS !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
en leragadtam a bal also saroknal ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)