Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nekem van itt a polcon K80 meg W9100, de a K80-at kicsit korulmenyes berakni, mivel passziv, ugyhogy most nem raknam be. Ez a boost nem a sima cpu boosthoz hasonlit, hanem az ultramobil chipek boostjahoz. Magyarul ha nem folyamatos a terheles, akkor rovid burst-okre nagy orajel van. Folyamatos terhelesnel meg kisebb. De nem tudom mennyi ertelme van ezen rugozni. Amugy Titan-Z 8.1 TFLOPS single, 2.7 TFLOPS double, 375 watt.
-
lenox
veterán
Nekem mind a ketto nagymester, koszi, szerintem hadd dontsem el en, hogy kit minek tartok. Vagy akkor allitsd, hogy Phil Rogers nem ert a HSA-hoz, nem talalkozott meg vele, nem dolgozott semmilyen software vagy hardware komponensen, aminek koze lenne hozza. De mindegy, mar ott, hogy az alapitvany elnoke volt buktad az egeszet, nincs ertelme ebben az iranyban tovabb menni.
Nem tudom, mi koze az allaskozvetiteshez, hogy az amd-tol kulcsfigurak tavoznak, de azt hiszem nem is erdekel. Tobb haszna lenne a vilagkep valosaghoz igazitasanak, ahogy fent is irtam. -
lenox
veterán
válasz
üzenetére
Hat igen, meg a HSA nagymester Phil Rogers mostmar az nvidianal dolgozik, nem az amd-nel, errol se nagyon volt hir a ph-n, vagy emlithetnem a gpu cloudokat is, szoval a puccsolas helyett en inkabb kapalozast gondolnek, de hat van aki a cudarol is azt mondta, hogy nincs jovoje, erre tessek... Azert lassan gondolom mindenki igazitja a vilagkepet a valosaghoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.