- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#64791808 #38 üzenetére
alaplapi zajongo van a gepen, a tortenet idejen- kb ket eve virusirto futtatas kozben szovegelt egy fileon, mivel nem vagyok szakerto ezert karantenba pakoltattam vele, legkozelebb megitn szovegelt, mondtam korrigalja, semmit nem tudott kezdeni, hogy ne jelezze. Akkor torolje, hang elment. Mondom hurra. Alaplap cd-je asszem nem votl meg akkor, vagy nem talaltam meg a cuccot rajta, nem emlekszem, vettem egy Trust nevu remeket hangkartyanak, hogy celnak megfelel, ha szolni fog valami. Betettem, gep indul, hangkartya driver listabol kivalaszt, telepit, gep automatikusan ujraindul, es BIOS utan megall. Win mar elo sem jon. Na, ekkor jott a reinstall. Tudom, lama vagyok, de nem tudom mit rontottam el, mint atlagfelhasznalo benne. Ja, hangkartya a kovetkezo kanyarban eljatszotta ugyanezt, vagyis ketszer kellett Wint telepiteni.
-
törölt tag
Ja, AVG-t meg régóta elvből nem teszek a gépemre. Ecce volt, lekapta a hangkártya driverét vagy milyét, és elment a hang. Azóta soha nem engedem gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest