Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
alaplapi zajongo van a gepen, a tortenet idejen- kb ket eve virusirto futtatas kozben szovegelt egy fileon, mivel nem vagyok szakerto ezert karantenba pakoltattam vele, legkozelebb megitn szovegelt, mondtam korrigalja, semmit nem tudott kezdeni, hogy ne jelezze. Akkor torolje, hang elment. Mondom hurra. Alaplap cd-je asszem nem votl meg akkor, vagy nem talaltam meg a cuccot rajta, nem emlekszem, vettem egy Trust nevu remeket hangkartyanak, hogy celnak megfelel, ha szolni fog valami. Betettem, gep indul, hangkartya driver listabol kivalaszt, telepit, gep automatikusan ujraindul, es BIOS utan megall. Win mar elo sem jon. Na, ekkor jott a reinstall. Tudom, lama vagyok, de nem tudom mit rontottam el, mint atlagfelhasznalo benne. Ja, hangkartya a kovetkezo kanyarban eljatszotta ugyanezt, vagyis ketszer kellett Wint telepiteni.
-
törölt tag
Ja, AVG-t meg régóta elvből nem teszek a gépemre. Ecce volt, lekapta a hangkártya driverét vagy milyét, és elment a hang. Azóta soha nem engedem gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Projektor topic
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hisense LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest