- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért vannak meglepetések. Hallottam ma egy Grundig Box FL10-et, 16 centis mélyközép, zárt doboz, és mégis olyan basszusa volt, hogy el sem hittem. Ráadásul olyan lapos az egész konstrukció, mintha egy elektrosztatikus hangfal lenne. Emellett még a többi tartományban sem rossz a hangja, azaz nem azért van mély, mert más nincs.
-
törölt tag
Lehet ezen vitázni, nekem is megmondták, hogy a régi AR-ek nem valók rockzenére, csak klasszikusra, jazz-re, én ezzel egyáltalán nem értek egyet, nekem kifejezetten tetszik, hogy milyen zeneiséggel szólal meg a death metál is.
Persze egy JBL L100-on lehet jobban tetszenének, de önmagában egyáltalán nem érzem rossznak. A crystallizer bekapcsolása viszont meg tudja bolondítani az ember fülét...
-
törölt tag
Azt akartam mondani, hogy amit ma audiophile-nek hívunk, azt leginkább az angol hangzásvilág fedi le. Ami nem éppen u irányba színezett, hanem meglehetősen neutrális.
Akusztikus zenékre a legjobbak, a hosszútávú hallgathatóságuk is kiváló, egyedül keményebb zenékre nem ajánlják, épp a nem csengő-bongó jellege miatt.
Ja és egyébként a frekimenet csak egy dolog.
-
törölt tag
a hifi hangfalak híresek, hogy U irányba van ekvalizálva a hangképük
Angol hangfalakon, vagy amerikaiak közül KLH-n, AR-en, EPI-n ilyet nem igazán tapasztalhatsz. Nem lehet így beskatulyázni a hifi hangfalakat. Bár mára már lett ennek egy negatív szájíze, ma már audiophile-t/high-end-et mondunk, a hifi meg ennél lejjebb van. Régen csak jó hifi volt, meg rossz hifi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy nem mindennapi hangkeltő tesztje szívvel, lélekkel, sok zenével és filmmel.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest