Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
icipici kiegészítés a 'gondolataidhoz'
"(azért ha belenézel az elárul valamit róla )
főleg ha ért hozzá az illető"semmit nem árul el (legalábbis nekem nem), éns sokba néztem, sok olyanba is,ami hű- és -ha is volt, amíg bele nem hallgattam , egyik se árult el semmit sem,pedig fagattam őket, miután bekacsoltam,akkortól viszont mindegyik nyomta a süket dumát, soknak meg köze nem volt ahhoz hangban,hogy hogyan épült fel vagy milyen gondosan tervezték....
"a legfontosabb láncszem a hangfal a képletben"
ezt én meg úgy gondolom, hogy egy rendszer (mint majdnem minden rendszer) jósági tényezőjét a leggyengébb láncszem határozza meg, tehát nem a hangfal a legfontosabb,hanem az, hogy melyik a leggyengébb részlete az egésznek...persze sokkal könnyebb bűnbakot találni, ha egy jó hangfalpárod van,mert az csak könnyít a szűrésen.
A jó hangfal pedig nem attól jó, hogy valaki(k)nél ez vagy az jól muzsikál,vagy ezt vagy azt sztárolják, hanem attól, hogy A HANGFAL NÁLAD is (a Te környezetben, a Te akusztikádban, a Te komponenseiddel is) JÓL MUZSIKÁL! Ezért van mindenből sok belőle, hogy meg lehessen találni a hozzád illőt, a Neked megfelelőt.Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
Secretive
aktív tag
én nem szídok semmilyen erősítőt,amíg nem hallom...
viszont úgy indulok neki, hogy mindegyik 'rossz', az erősítő dolga, hogy meggyőzzön az ellenkezőjéről!a Pio A90-91D belseje is gyönyörű tervezés, de 1-1 fotó megbambulásán túl ez engem soha nem érdekelt, felőlem lehet ronda is (de csak a belseje), mert
1. alapvetően kívülről van jelen,
2. egyetlenegy lényeges része van,az pedig a hangja!
(ezt a piot nem ismerem, viszont biztos nem nekem való)Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
blattida
nagyúr
Az a baj, hogy fogalmad sincs arról, amiről beszélsz.
Ez még nem is lenne baj, elég sokan tesznek így, viszont ez egy nyilvános fórum, amit meglehetősen sokan olvasnak, ezért arra kérlek, hogy az ilyen dilettáns agymenéseket ne akard megosztani másokkal.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest