- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aty1
csendes tag
Hát én meg már megint nem tudom, hogy mi legyen.
Van egy LG KC550-em, a kereskedő bevenné 15-16 ér.. és kb ugyanennyit kéne ráfizetnem.
És függelen vadi uj s5230-ad adna... megéri? nem éri meg ? -
_Voyage_
aktív tag
iPhone 2G szép állapotban 40-50k...
Egy S5230 30k, 8gigás kártya, átalakító 3.5-es jackre, ugyanott van árban mint az ájfón.Egyébként S5230 nem rossz, harmadtelefonnak most is használom, az egy dolog, hogy semmit nem tud(számomra, van akinek ez is túl sok), de telefonálásra, sms-re tökéletes.
Touch HD meg Galaxy Spica mellé mondjuk nem is egy okos telefon kellett, hanem egy strapabíró, jó akksival megáldott, olcsó kütyü. -
máyköl
veterán
Nekem Kp 500-am volt, 2-3 hét után eladtam, nem bírtam vele.
Mikor venni akartam, próbáltak róla lebeszélni, de én mondtam, hogy nekem akkor is ilyen kell, de tényleg borzasztó.
A ceruzája se túl jó, pici, használhatatlan, én is azzal terveztem használni, de végülis ujjal használtam mindig, sokkal jobb.
Szerintem egyébként ujjal jobban néz ki.Mennyi pénzed van rá?
-
Samus
addikt
Mindenhol ezt hallom...szifon így, szifon úgy...Csak azt senki sem veszi figyelembe, hogy nem sok embernek van 100+k pénze (típustól függően), hogy ilyen "divatcikket" vásároljon. Én egy LG KP502-n gondolkodom, Samuhoz nincs ceruza. És mint tudjuk, ha valami ceruzával böködsz, az nagyon okosnak tűnik
-
törölt tag
Nekem speciel az S5230-ból már 3 darab volt (nem egymás után természetesen). Semmi bajom nem volt vele. Bezzeg a KP500-zal...
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nem mondanak túl sok jót ezekről az olcsó érintőképernyősökről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Thunderbird
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xbox Ultimate előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest