Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adriankoooo
    senior tag

Sracok ahogy elolvastam ezt a cikket ugy erzem kar lenne vennem egy ilyen Atom lapot, valahol a bejelentesben olvasni lehetett, hogy varhatoak lesznek 1080p hardveres dekoderrel szerelt lapok, de ki tudja mikor... Namarmost a problemam: szeretnek egy HTPC-t, ez az Atom kivalo lett volna, mert teljesen hangtalan es kisfogyasztasu gepet kapnek, de 1080p-t mar nem viszi plusz csak egy PCI van benne. Ezert gondolkodtam, hogy egy normal mATX lapot teszek bele egy Core 2 Duo procival, hogy zokkenomentes legyen a lejatszas. Ket dologtol felek viszont, a zaj es a fogyasztas. Milyen hutot ajanlotok egy C2D procihoz, hogy valoban csendes legyen? A mostani 2001-es gepemet meg akkoris hallani ha kimegyek a szobabol :). Az a baj, hogy egy nagyobb hutes el sem ferne, mert egy kis kockahazat akarok, mondjuk egy Aerocool Aerocubet (kb csak ezt a hazat talaltam ami eleg szep, bar nem tetszik, hogy plexioldala van), bar hazra is varok javaslatot, mert nem igazan ez az igazi :U. A masik a tap, jo lenne, hogy keveset fogyasztjon meg csendes legyen. Pico PSU-n gondolkodtam, bar nem tudom mennyire birna el az mATX alaplapot, a C2D, meg a tunerkartyat, ezert szerintem ez kiesett.

Szoval amit szeretnek: keveset egyen (sokat fog menni...), es halk legyen (nem akarom, hogy 0db legyen, de azert ne kelljen max hangeron menni a TV-nek, hogy ne halljam a sugast :R). Van otletetek?

Bocs ha rossz helyre irtam, van itt a PH-n valamilyen HTPC-vel foglalkozo topik?

Új hozzászólás Aktív témák