- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
atidzsiforc #4 üzenetére
Ugyan. Ott segítek, ahol tudok. Nem hoztál létre külön topikot, amit zártak, személyesbe pedig azt ír az ember, amit akar. Have a nice day
-
atidzsiforc
őstag
koszonom a segitseget!
kikapcsoltam a steam community menut, most ugy nez ki jo. nem is gondoltam volna h ez bezavarhat. bar quake 3 arena-t is szetbarmolja.ilyenkor szegyenlem el magam nagyon mikor, helyettem keresnek meg valamit. ez is ilyen let me google that for you szintu kerdes volt. ne haragudjatok h ezzel terhellek titeket. legkozelebb rendesen atolvasom a forumokat
-
Samus
addikt
Rákerestem a hibakódra (125120), elég sokan szívnak. Van, akinek a .net Framework (MicroSoft User-Mode) frissítés miatt, van, akinek a hangkártya driver frissítés után, van, akinek a Catalyst Control Center miatt pampogott, sőt, Xfire és Steam miatt is.
Amit tehetsz: Turn off your Steam in-game overlay. Close Xfire. Close FRAPS. Close eVGA Precision. Those are the most common culprits.
Nem vagy egyedül, itt nézelődj, ha nem sikerült segítenem.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
az. steamen vettem nemreg. mikor felraktam, aznap este jo volt. masnap reggel mar kickel a pb.
-
mexicanraven
senior tag
A játék eredeti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP 250 G10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest