- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
atidzsiforc #4 üzenetére
Ugyan. Ott segítek, ahol tudok. Nem hoztál létre külön topikot, amit zártak, személyesbe pedig azt ír az ember, amit akar. Have a nice day
-
atidzsiforc
őstag
koszonom a segitseget!
kikapcsoltam a steam community menut, most ugy nez ki jo. nem is gondoltam volna h ez bezavarhat. bar quake 3 arena-t is szetbarmolja.ilyenkor szegyenlem el magam nagyon mikor, helyettem keresnek meg valamit. ez is ilyen let me google that for you szintu kerdes volt. ne haragudjatok h ezzel terhellek titeket. legkozelebb rendesen atolvasom a forumokat
-
Samus
addikt
Rákerestem a hibakódra (125120), elég sokan szívnak. Van, akinek a .net Framework (MicroSoft User-Mode) frissítés miatt, van, akinek a hangkártya driver frissítés után, van, akinek a Catalyst Control Center miatt pampogott, sőt, Xfire és Steam miatt is.
Amit tehetsz: Turn off your Steam in-game overlay. Close Xfire. Close FRAPS. Close eVGA Precision. Those are the most common culprits.
Nem vagy egyedül, itt nézelődj, ha nem sikerült segítenem.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
az. steamen vettem nemreg. mikor felraktam, aznap este jo volt. masnap reggel mar kickel a pb.
-
mexicanraven
senior tag
A játék eredeti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Kompakt vízhűtés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest