Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Sanchez638 #111 üzenetére
Lényegében már gyárilag úgy van ahogy írod. A gond az, hogy ha eléri az 50-et, (vagy azt amire én állítottam) akkor bekapcsol a venti mintegy 1,5 másodpercre, ez alatt visszahűl fél fokot, ahonnét kb újabb 10 másodperc alatt felmegy a limitre, aztán ez így megy a végtelenségig.
Valami középokos ember kitalálhatta volna, hogy ha már egyszer elérte a limitet, akkor mindenképp menjen 1 percet a venti amíg a gpu jó pár fokot visszahűl.
-
Sanchez638
addikt
válasz
Kisgépkezelő #110 üzenetére
Nem tudom mi most a divat, de egy Afterburner-el szerintem be lehet lőni a grafikont és teljesen néma bizonyos hőfok alatt.
Viszont a lent említett kártyánál ezek a szoftveres megoldások nem játszanak. Neten olvasgatva többeknek volt gondja vele. Másik bios-al tudták megoldani, már akit zavarta a hangja.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Sanchez638 #109 üzenetére
Zotacból nekem egy 1080 AMP! van. Annak meg az a hülyesége, hogy alapjáraton passzívan üzemel, de azért kb. percenként 3-4 alkalommal felpörög a venti 1 másodpercre. Annyira nem zavaró, de ha fixen a legalacsonyabb fordulaton pörögne, az még ennyire se lenne az.
-
Sanchez638
addikt
Több minden is megfogta a szememet.
GeForce GTX 1060 6 GB (EVGA) - Nekem egy GTX960-om van, ugyan ilyen hűtéssel. Az egy dolog, hogy van súlya, tehát nincs le spórólva, de még félpasszív üzemre is képes. Nem lehet, hogy nálad volt a gond?
1050-nél említetted a brand gépek tápegységeit. A gépek nagyrészénél gold/platina tápok vannak. Hiába "kisebb" a teljesítmény (250-350w), de legalább le tudja adni minden hiba nélkül. Itt inkább azzal szokott a gond lenni, hogy nem fér be az egyedi tervezés miatt nem fér be és/vagy nincs a tápegységen 6/8pin csati.
Zotac-nak borzalmasak a mini kártyái. Fixálva van az alap fordulatszám, ami baromi hangos. És ezt simán megtették egy felső kategóriás kártyánál is.. Mivel a 1070ti is ilyen volt. Bios szinten van lezárva, ergo csak frissítéssel lehetett lejjebb venni.
-
Atom_Anti
senior tag
Nem semmi, ekkora tesztet megcsinálni, hatalmas munka lehetett
-
Ciccuka
veterán
Szép nagyra sikerült teszt lett egyébként.
-
Unigine Superposition-nál nekem megy a crossfire radeon pro duo-nál. Viszont be kellett driverből kapcsolni hozzá. (gondolom nincs hozzá profil mint ahogy az új játékok nagyrészéhez) Persze nyilván utólag már mindegy. RX5700 szint kb már ha azok átlagfps-ek.
1080P medium 114 average 156 max
1080P extreme 44 average 51 max
4k optimized 59 average 72 max -
Televan74
nagyúr
válasz
beyruth82 #95 üzenetére
Mert a mai közönséget bőben kielégíti az hogy a Youtube vidiben, x kártya mennyi fps -t kap y processzorral az aktuális játékokban.
Itt szeretném megköszönni GAI -nak a hatalmas cikket, maximális respect érte. Nekem nagyon tetszett visszatekinteni egy - egy régebbi típusra hogy teljesítenek a mai játékokban. És volt egy két kártya amit ami is vállalnék 1080p/medium zárolt 30fps -re.
-
MeroM
senior tag
Még az rx560D t berakhatnád, tisztazni h mi is az 😁 (felbiosolt 460 vagy butitott 560?!)
-
MeroM
senior tag
Amúgy ebből meg a régiből könyvet is lehetne kiadni.
-
MeroM
senior tag
Köszönjük ,sokak nevében, elérkeztünk az újszövetséghez 😂😂😂
-
Dany007
veterán
Teljesen érthető. Főleg a 30x árakat ismerve. Lehet kellene szponzort keresni
De az olvasottság szerintem nem a cikk vagy az igények miatt gyengébb a múltkoritól, hanem azért, mert szerintem az egész online platform, amit a logout képvisel kezd hanyatlani. Legalábbis szerintem és rendkívül sajnálatos módon.Nekem és még sokunknak is rendkívül hasznos és nagyon örülünk neki, hogy létezik. Azonban az elmúlt években már én is inkább csak visszatérő szellem vagyok a PH!-n. Elszaladt az élet a fejem fölött... Család, gyerek, vállalkozás stb... Amíg régen a napi hozzászólás átlagom 6 fölött volt, az utóbbi 5 évben jó ha évente van 6 hsz-em az oldalon.
Pedig hiányoznak a régi idők. De sajnos megváltoztak a prioritások. Régen csak munka volt, utána vagy csajozás vagy gépezés. Egész késő estig, itt a PH!-n (is). Most már munka vagy lazítás estig.
Plusz a digitális világ is átalakult. A PS5 meg a mobilok világa bőven kielégít mindenkit. A PC világ már meg úgy eleve az ilyen technikai dolgok mélyvize inkább már csak egy szűkös kör érdeklődését fogja meg, ismét, mint anno a 90-es években. És ez ránt magával minden ilyesmit.
Emlékszem pár éve tűnt fel, hogy mikor időnként vissza-vissza jártam ide a Logout-ra még mindig ugyanaz a cikk volt a címlapon. Pedig anno, mikor én is aktív voltam 2-3-4 naponta változott a címlap. Most meg mit látok? 3-4-5 hete(!) ugyanazok a cikkek vannak a címlapon. Nyilván nem véletlenül. Sajnos, mert amúgy tök jó ez az egész és remélem idővel újraéled majd.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A párharc folytatódik a 3D gyorsítás két úttörője között. Figyelem, extrém hosszúságú és mélységű cikk!
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest