Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nyilván volt fent valami szarság, amiről nem tudtál, esetleg win frissítés. Én nem véletlenül telepítek csak SP-eket. Az uninstallos móka csak CCC-re kell (és még úgy is gázos), én az ATT-t mindig rátelepítettem a régebbire, gond nélkül. Mi több, driver frissítéskor sem szedtem le.
Semmi gondja nem volt. Értelemszerűen, megfelelő VGA híján, az újabbakról nem tudok nyilatkozni. Vsz. úgyis mindenképpen nV lesz, mert max. egy Q8400-as konfigra jön össze (jó az szerény 3.2GGHz-en), akkor meg már számolja a GPU a fizikát, ne a proci egyik magja. No és az AMD minőségi csalásaitól sem kell tartanom. Persze, ha lesz is gép, először mindenképpen lapi X4500-zal, csak később jut kártyára, de legalább van tartalék "VGA", ami ráadásul nincs belekapcsolva a prociba.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest