Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Colos1

őstag

válasz katt777 #948 üzenetére

A Catalyst biztos nem zavar be, mert ez a win7 telepítésem - 2010.10.06. -i - még életében nem látott Catalyst -ot, de még CIM -et sem :)
    Driver frissítéskor csak a DisplayDrivert szedem le, amelynek kicsomagolás után cancel -t nyomok, és eszközkezelőből telepítem a drivert.

Csak érdekességképpen: 91 MB a telepítő (11.2), ebből maga a driver 47,4 MB!
    De mondok jobbat! AMD AHCI telepítő (11.3) 125,2 MB, míg maga a driver 126,3 Kb, azaz 0,123 Mb !!! Magyarul tartalmaz 125 megabájtnyi tömény szemetet! Azért mondom, hogy szemét, mert sosem tettem fel, és mégis megy a gépem!

Emiatt a drivereket 1 kivétellel csak eszközkezelőből teszem fel. (Az Asus Xonar DS kivétel, bár ezt már nem frissítem, mert elbaszták az ASIO -t, és nem tudja a hangokat keverni. Ha megy a Foobar2000, akkor amíg be nem zárom, addig más nem tud hangot adni, mert állítólag megújították a szabványt, és ha megy az ASIO, akkor más nem kaphat elérést a hangártyához :O :W )

Igazából az előző frissítéseknél én sem szedtem le az ATT -t, lehet hogy most az volt a gond, hogy valamiért uninstalláltam előtte :U Majd kipróbálom, legfeljebb megnézem milyen rendszerképet visszaállítani, úgy is mindig havonta mentek egyet :DDD

"AMD minőségi csalásaitól" :DDD Amíg nV -s voltam, mindenki basztatott, hogy "hja, az nVidia csalja a képet..." veszek ATi -t, erre mit kapok?!? :O :DD

Új hozzászólás Aktív témák