Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
Szerintem próbáld meg a legújabbal 197.45 a PhysX az jó a Driver után tedd fel azt is.Telepítsd ezt a DriverSweeper progit!Szedd le így ahogy a gyerek!Utána csökkentett módban indítsd el a DriverSweeper-el szed le az összes Nv dolgot a PhysX is!Utána csináld úgy ahogy ffodi írja,de én csak úgy tudtam bekapcsolni a PhysX-t ha kiterjesztetem az asztalt amúgy fagyott ha PhysX-t akartam bekapcsolni!!
-
-
BullKoxa
őstag
a Drivert és a PhysX-t én sem csőkiben tettem fel!csak a Patchet,és a képernyő kiterjesztést ami nem mindig jó,tehát kattingatnom kell a képernyő beállításokban.Most meg lehet behalt a Winem,már vagy 20x tettem fel NV drivert!!
Ja és nekem akkor pöpec ha mind a két Vga-m 8x-an megy,majd kipróbálom azt hogy az Nv-nek leragasztom a foglalatát(ha az nv a 4x ben van nem teljesen jó) 8X-ra,csak nem találom + hol láttam a képet. -
BullKoxa
őstag
-
ffodi
veterán
A patch amit kiír az jó úgy. Próbáld meg a 196.21-es drivert, és a 9.10.0222-es Physx drivert.
Természetesen ha felrakod az új nv drivert, akkor megint kell patchelni safe módban!Kiterjesztés sztem jó, bár semmit nem lehet látni a képen olyan kicsi.

Ha minden megvan, de mégsem látja a Physx-et a GPU-Z, akkor próbáld ki-be kapcsolgatni az nv control panelben, illetve kapcsold ki a kiterjesztést, majd vissza. Ha nem megy, akkor driver letöröl, driver sweeperrel is, majd fel az új.
Ha nem szeretnéd kiterjeszteni az asztalt, akkor arról itt olvashatsz:
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Óra topik
- Battlefield 6
- Projektor topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ja és nekem akkor pöpec ha mind a két Vga-m 8x-an megy,majd kipróbálom azt hogy az Nv-nek leragasztom a foglalatát(ha az nv a 4x ben van nem teljesen jó) 8X-ra,csak nem találom + hol láttam a képet.