- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
Szerintem próbáld meg a legújabbal 197.45 a PhysX az jó a Driver után tedd fel azt is.Telepítsd ezt a DriverSweeper progit!Szedd le így ahogy a gyerek!Utána csökkentett módban indítsd el a DriverSweeper-el szed le az összes Nv dolgot a PhysX is!Utána csináld úgy ahogy ffodi írja,de én csak úgy tudtam bekapcsolni a PhysX-t ha kiterjesztetem az asztalt amúgy fagyott ha PhysX-t akartam bekapcsolni!!
-
-
BullKoxa
őstag
a Drivert és a PhysX-t én sem csőkiben tettem fel!csak a Patchet,és a képernyő kiterjesztést ami nem mindig jó,tehát kattingatnom kell a képernyő beállításokban.Most meg lehet behalt a Winem,már vagy 20x tettem fel NV drivert!!
Ja és nekem akkor pöpec ha mind a két Vga-m 8x-an megy,majd kipróbálom azt hogy az Nv-nek leragasztom a foglalatát(ha az nv a 4x ben van nem teljesen jó) 8X-ra,csak nem találom + hol láttam a képet.
-
BullKoxa
őstag
-
ffodi
veterán
A patch amit kiír az jó úgy. Próbáld meg a 196.21-es drivert, és a 9.10.0222-es Physx drivert.
Természetesen ha felrakod az új nv drivert, akkor megint kell patchelni safe módban!Kiterjesztés sztem jó, bár semmit nem lehet látni a képen olyan kicsi.
Ha minden megvan, de mégsem látja a Physx-et a GPU-Z, akkor próbáld ki-be kapcsolgatni az nv control panelben, illetve kapcsold ki a kiterjesztést, majd vissza. Ha nem megy, akkor driver letöröl, driver sweeperrel is, majd fel az új.
Ha nem szeretnéd kiterjeszteni az asztalt, akkor arról itt olvashatsz:
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest