Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
hat ha nem is arra talaltak ki, de azert az elmult evekben szerintem jo iranyba fejlodott a nyelv, oo szempontbol is. ha a fentebbi interfacet kicsit modositanank ugy, hogy a getFlags() valami ColumnInfo objektumot adna vissza (IsNullable, IsPrimaryKey, stb.), akkor mar egeszen hasznalhato lenne a dolog.
" Erre pont ideillik (asszem) tildy korábbi aláírása " - bovebben?

-
j0k3r!
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
"de sokkal célravezetőbb adatbázisból generálni az entitásokat." - szerintem is, ezert is kerdeztem a db-first megkozelitest
(igazabol az stdClass is meg tudja oldani valahogy, bar azt meg ki kell egesziteni nemi funkcioval) -
j0k3r!
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
kicsit off: probaltal mar ennek a segitsegevel mvc-ben popo osztalyt generalni (ef database first-hoz hasonlot)? egyatalan lehet ilyet? ha lenne tablak kozti kapcsolat, akkor jol sejtem, hogy azt a flags tarolna?
-
j0k3r!
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
azert a masik figyelmeztetest is vedd figyelembe:
"This function is EXPERIMENTAL. The behaviour of this function, its name, and surrounding documentation may change without notice in a future release of PHP. This function should be used at your own risk."
hatha a kovetkezo verziora mokolnak vele valamit

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest