- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz
Peter Kiss #10 üzenetére
Szerintem amelyik nyelv megengedő (sőt támogató) a dzsunka megoldások felé, ott azt fogják használni... Vagy azért, mert egyszerűbb (-nek néz ki), vagy azért mert kevesebbet kell rajta általában görcsölni. Ha pedig valami nem működik a dzsunkahalmazban, azt lehet túrni az örökkévalóságig...
-
j0k3r!
őstag
hat ha nem is arra talaltak ki, de azert az elmult evekben szerintem jo iranyba fejlodott a nyelv, oo szempontbol is. ha a fentebbi interfacet kicsit modositanank ugy, hogy a getFlags() valami ColumnInfo objektumot adna vissza (IsNullable, IsPrimaryKey, stb.), akkor mar egeszen hasznalhato lenne a dolog.
" Erre pont ideillik (asszem) tildy korábbi aláírása " - bovebben?
-
sztanozs
veterán
Hát a PHP-t nem objektumorientáltságra találták ki... Erre pont ideillik (asszem) tildy korábbi aláírása
-
j0k3r!
őstag
válasz
Peter Kiss #5 üzenetére
"de sokkal célravezetőbb adatbázisból generálni az entitásokat." - szerintem is, ezert is kerdeztem a db-first megkozelitest
(igazabol az stdClass is meg tudja oldani valahogy, bar azt meg ki kell egesziteni nemi funkcioval)
-
Peter Kiss
őstag
Nem túrom fel a régi kódom, de valamire használtam benne PDO-t, de a flags-ben a primary key, not null és hasonlók vannak. A kapcsolatokat az adatbázisnak megfelelően kell lekérdezni mindig valamilyen SELECT-tel vagy beépített függvénnyel.
A code-first nem tudom, hogyan működik a színfalak mögött (POCO-ként önmagában nem működhet, de nem visz rá a lélek, hogy felfedezzem, mit is generál le), de mondjuk hülyeségnek is tartom az egészet.
Nyilván össze lehetne valamit hozni PHP-val is, de sokkal célravezetőbb adatbázisból generálni az entitásokat.
-
j0k3r!
őstag
válasz
Peter Kiss #3 üzenetére
kicsit off: probaltal mar ennek a segitsegevel mvc-ben popo osztalyt generalni (ef database first-hoz hasonlot)? egyatalan lehet ilyet? ha lenne tablak kozti kapcsolat, akkor jol sejtem, hogy azt a flags tarolna?
-
j0k3r!
őstag
válasz
Peter Kiss #1 üzenetére
azert a masik figyelmeztetest is vedd figyelembe:
"This function is EXPERIMENTAL. The behaviour of this function, its name, and surrounding documentation may change without notice in a future release of PHP. This function should be used at your own risk."
hatha a kovetkezo verziora mokolnak vele valamit
-
Peter Kiss
őstag
[ Értesítő. ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged