- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
Hajléktalan szerencsére nálam nem nagyon jelenik meg. Kegyetlen vagy sem... én nem engedném őket fel a buszra! Ez egy szolgáltatás! És a többség nem szeretne koszos lenni vagy bűzben utazni.
Ami felvet néhány kérdést, hogy a "normális" emberek, miért dobálják el a szemetet a buszon? Vajon otthon is a kuka helyett a konyha közepére b@ssza a tejes dobozt?
Volt nem is túl régen egy nálam fiatalabb srác. A végállomáson kért tőlem egy felmosót! Bután néztem rá
Erre mondta, hogy sajnos kiborult a teje... A gesztus számít! Természetesen mondtam neki, hogy hagyja csak! Majd megoldom én.D-day 2002-01-04 01:54
-
HUNPSP
aktív tag
Köszönjük az újabb írásod! Esetleg legközelebb képeket is csatolhatnál - persze csak ha van rá lehetőség-, hogy milyen rumlit hagynak maguk után.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
törölt tag
Emlékszem az első utánfutós tolatgatásaimra, öcsém mekkora egy segg voltam. Azóta eltelt pár év...
A disznóól kulturáltabb sokszor mint amiket maguk után hagynak emberek, de szerencsére a tiszta társaság az elterjedtebb. Az még hagyján ha simán csak takarítani kell azt még szeretem is. De mikor a kajamaradék, ragacsos szar bele van tiporva a kárpitba, a rágó belenyomkodva résekbe, mindenbe, a rosseb tudja milyen italok ragadnak, bűzlenek az ülésből attól agyfaszt kapni. Vagy mikor a hulla részeg hajléktalan XYZ leül valami eszméletlen szaggal és mikor leszáll tocsog a vizeletében az ülés, ááááááá. Na, szóval ez ilyen. Rá a Teszkós szatyor és a kérem ne üljenek ide cetli.
-
atee
őstag
És most átfutva látom, hogy nem sikerült felül múlni önmagam.., de egyszerűen nem fér most bele a hibajavítás...sorry
D-day 2002-01-04 01:54
-
fesii
aktív tag
Javaslom, hogy az előző cikked hozzászólásaihoz dobj egy linket mert nem igazán találnak át a szimpatizánsok Legalábbis hozzászólásokból itélve..
-
fesii
aktív tag
Köszi az újabb bejegyzést! Jó olvasni soraid.
Vártam volna a továbbit, hogy a banda szállításán kívül egyébként milyen elmenni több napra esetleg hetekre ha volt ilyesmibe részed.
Egy ilyen magyarországi buszos reklámot elég nehéz lenne leforgatni.. Először kölcsön kellene kérni egy normális buszt valamelyik országból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest