Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
petersomo
csendes tag
Üdv,
Így van, alapból nincs hívásrögzítés, én pont tegnap este raktam fel az ACR nevű cuccot, egyelőre az ingyenes verziót.
Csak a beállításokat kell átvariálni, és működik, hívó- és hívott fél hangja is kiválóan hallatszik. (A programban az Android 6/7/8 (b) beállítást kell választani, azzal tökéletes.)
Az ingyenesben 1-2 opció van kiherélve, az én igényeimnek egyelőre megfelel. 600Ft a full verzió egyébként.
A dupla koppos ébresztés egy ZenMotion c. menüpontban van, dupla koppal ébresztés/altatás, ébresztés húzással, illetve a gesztusos programindítás (W, S, E, C, Z, V rajzolással általad megadott program indítható alvó képernyőből) vannak benne.
Az arcfeloldást nem próbálgattam, az általad írt használattal szerintem bírja a 1,5-2 napot.Egyébként én is ediginél, 70k-ért vettem, szombat óra szokom, Lenovo P70-et váltom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iqos cigaretta
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 22.10.2025-ig kedvezménes, 120.000ft-os áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest