Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeretem amikor az emberek csillogóra fényezik magukat, de attól még tény marad, hogy a kérdéses "méltán híres" MacBook Airek 2009-ig voltak HDD-sek, a 2010-es sorozattól kezdve csak SSD van, és az is alaplapra forrasztva. Szóval korrektebb lett volna azt írni, hogy "ketyegett"...
BTW az 1,8"-as HDD-knél kevesebb isten csapását ismerek. Az X40-em határozottan szárnyalni kezdett, mióta beletettem egy RunCore PATA SSD-t.
-
zsum84
csendes tag
Hasonló vinyóból (Toshiba mk6008gah, gyakorlatilag ennek a 60GB-os tesója) csináltam usb-s mobil hdd-t barátnőmnek. A HP Compaq NC2400 subnotijából jött ki, mert abba sikerül szereznem egy 64GB Sandisk zif-es ssd pici pénzért
A friss oprendszerrel a boot idő harmadára csökkent (1 per alatt van), pillanatok alatt indulnak a programok, és az üzemidő is nőtt cirka félórával.
Ahhoz képest, hogy csak U2500 proci ketyeg 2GB rammal, a Win7 HP hasít rajta, de nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS NOCTUA 16 GB RTX 4080 OC - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest