- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
Adok érte 10 ezret és 2 sört
-
dave666
aktív tag
Jó kis netbook
A vinyó tényleg nagyon lassú, de a gép jól össze van rakva.
Néztem az infót a gépről (0,99 kilogramm) súlya, nagyon jó -
adalbert1
veterán
Mennyire volt pici az a pénz, és honnan jött az SSD? Nekem ugyan a barátnőm használja már vagy másfél éve az nc2400-am, viszont ha néha elé ülök úgy érzem elmegye mellettem a világ
, így értelmes áron lehet hogy jó upgrade lenne (habár gari nélkül ki tudja meddig húzza még a kis gép, tehát lehet hogy felesleges upgrade lenne).
-
Szeretem amikor az emberek csillogóra fényezik magukat, de attól még tény marad, hogy a kérdéses "méltán híres" MacBook Airek 2009-ig voltak HDD-sek, a 2010-es sorozattól kezdve csak SSD van, és az is alaplapra forrasztva. Szóval korrektebb lett volna azt írni, hogy "ketyegett"...
BTW az 1,8"-as HDD-knél kevesebb isten csapását ismerek. Az X40-em határozottan szárnyalni kezdett, mióta beletettem egy RunCore PATA SSD-t.
-
Atos23
senior tag
Szeretem, mikor az emberek határozottan meg vannak győződve annak ellenkezőjéről, amit én fizikailag láttam, és javítottam.
http://www.youtube.com/watch?v=flNwzqIm6J8
Igen, voltak SSD-s modellek, de drágábban, és kevesebben. Mindegy, szerintem hagyjuk, nem szeretem az efféle kommentvadászatot
-
Hm, ügyes cucc, és jól is néz ki. Kéne
Melóhelyen akadnak 1,8" HDD-s gépek, de hiába SATA, az 1,8"-os drive-ok azokban tetű lassúak... Mindegyik 1,8"-os ilyen?
Másik, a 945 chipset és a Core2 proci, elég ritka páros, azaz nem sok helyen láttam... viszont az jó, hogy gondolom csak a BIOS-on múlik a dolog.
A SSD meg nem volt rossz ötlet
-
zsum84
csendes tag
Hasonló vinyóból (Toshiba mk6008gah, gyakorlatilag ennek a 60GB-os tesója) csináltam usb-s mobil hdd-t barátnőmnek. A HP Compaq NC2400 subnotijából jött ki, mert abba sikerül szereznem egy 64GB Sandisk zif-es ssd pici pénzért
A friss oprendszerrel a boot idő harmadára csökkent (1 per alatt van), pillanatok alatt indulnak a programok, és az üzemidő is nőtt cirka félórával.
Ahhoz képest, hogy csak U2500 proci ketyeg 2GB rammal, a Win7 HP hasít rajta, de nagyon
-
geezer
aktív tag
A gép nem néz ki rosszul, de elég állatnak kellett lennie annak idején a potenciális vásárlóknak, hogy valóban ki is adjanak ennyi pénzt ezért a gépért. Szerintem.
A cikk elején a jogászokkal szembeni személyeskedést viszont nem tartom helyénvalónak.
Az ilyen felsőbbrendűsködés mindig inkább egy szegénységi bizonyítványként jön le nekem. Enélkül az egész írás értékesebb lett volna. Kár érte. -
Atos23
senior tag
Ez teljesen igaz. Bár nekem egyszerre megy rajta MS Outlook, Firefox, TC, PH upper, filmlejátszás megy egyszerre, és nem vészes a dolog.
Persze a SATA HDD-s 5400RPM-es notim jóval gyorsabb. Csinálok is egy crystalt róla
Szerk: Amúgy az a vicces, hogy a méltán híres MAC Air szériában is ez a típusú HDD sorozat ketyeg
-
Atos23
senior tag
Pedig ezzel lehet netezni, nem gázos
Azért huszonpár MB/sec elég kell hogy legyen munkára
-
mghltm
addikt
"Amennyiben a forrásaim hitelesek, ez volt a világ első LED-es háttérvilágítású notebookja." nem hitelesek a forrasaid
a sony evekkel korabban kijott vele: The TX series, introduced in September 2005, was the first notebook to implement an LED back-lit screen, which provides lower power consumption and greater color reproduction.
"Munkám során megtanultam, hogy ha megbízható működést szeretnénk, akkor nem teszünk notebookba 250GB feletti, asztali gépbe pedig 500GB feletti méretű HDD-t."
ezzel reszben egyetertek, nem erdemes a legujabb technikakat beszerezni. jobb varni ~fel/egy evet, amig kiforrja magat a dolog es kigyogyitjak a gyermekbetegsegekbol. de pld 2011-ben felepiteni 20tb tarhelyet 500g-s hdd-kbol vicces lenne
a notebooknak bitang volt az uj ara, abbol az osszegbol 2 darab uzleti gepet lehet/ett vasarolni. kell hozza egy pszichikai allapot ( jelzot inkabb nem irok
) vagy erosen vastag penztarca.
-
törölt tag
basszus ez a vinyó irgalmatlan lassú! A hót BAD sectoros 4200 RPM-s vinyóm volt ugyanilyen (elveszi az életkedved ezzel még netezni sem lehet normálisan).
Ha a terabytos vinyókkal kapcsolatban igazad van ritka nagy cumi elé nézek a következő időkben ugyanis rengeteget eladtamKösz az írást és gratula a cucchoz!
-
Atos23
senior tag
Köszi a megjelenést
Kicsit hiányos lett, a kijelzőről és a ventillátor halkságáról írhattam volna még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ez egy kis írás a legelső LED kijelzős notebookról, melynek mérete egy netbookkal vetekszik.
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest