Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny_gold
tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Nem, egyáltalán nem érzem a különbséget. Az iPad 2 a megjelenésekor a Prime-nál is jelentősen drágább volt (ha a 3G-s modell árát nézed, ami ugye a Prime-ban is van), mégis 7/10-et kapott. Azóta a forint csak gyengülhetett. Az érved akkor lenne valós, ha iPad 2 most fele annyiba kerülne, viszont nem ez a helyzet, az ára semennyivel nem csökkent, ugyanolyan drága most is, mint volt annó, így ár/érték arányban sokkal jobb most a Prime, mint a régi iPad 2, és nem hiszem, hogy a teszt időpontjában tudsz bármilyen másik táblát mutatni, ami legalább ilyen jó lenne, és olcsóbb volna.
-
Agro
senior tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Én értem mire céloz. A megjelenés pillanatában "méregdrága" volt az iPad is mégis jobb értékelést kapott ár/értékre. Most megjelent a Prime (dokkolóval ami tartalmaz üzemidő növelést, teljes billentyűzetet, touchpadot, usb csatlakozó, hdmi kimenetet, sd olvasót) sokkal de sokkal nagyobb kínálattal. ICS-el még bivajabb lesz a gép. Nekem is sok érte a 190k de ár/érték arány tekintetében még mindig jobb vétel mint a pad. Az iPad viszont megjelenésekor a többi apple termékhez képest valóban jobb ár/értékben mozgott, de ha a mostani árát nézzük a Padnek még akkor is százszor jobban megéri a Prime.
Amikor a pad megjelent akkor azért kaphatott ilyen jó értékelést mert nem nagyon volt mihez hasonlítani. Szerintem ha a mostanában megjelent csúcskategóriás tabokat nézzük (ami véleményem szerint egyedül a Prime jelenleg) akkor szerintem is megérdemelt volna legalább olyan értékelést mint az iPad már csak a dokkolós kialakítás miatt is. Ha lenne forgalomban sima 32 gigás dokkoló nélkül akkor az kb 160k körül rohangál még ez az ár is messze a legjobb ajánlat.
Bár én nagyon elfogult vagyok, mert beleszerettem a Primeba
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi