Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Nekem maga ez a coveres tok vonal zavar.
Errol te este agyban nem fogsz semmit se nezni, a dolesszog es a stabilitas hianya miatt.Az, hogy az android vonalat meg dobta az Asus tabletek teren az engem is elszomoritott. A TF100-at es TF700T-t orommel hasznaltam sokaig. So so massziv dokk, fizikai billentyuzet es androidos tablet. Na ez az ami nincs mar. Se tamogatas.
Viszont ott a Lenovo Yobabook ami minden teren odavagott a jo oreg Transformernek, ugyhogy csinaljon az Asus amit akar a Windowsos, coveres gepeivel, engem mar nem erdekel

Gepelni tokeletes, zsaner massziv, es az egyesz gep kozel olyan vastag, mint regen az Asus tab maga.Szoval, ha barki mas le akarja cserelni a Transformer padjat, a Yogabookot nyugodt szivvel ajanlom.
(Es ezert a postert meg penzt kellene kernem toluk :p )
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest