- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
economist
tag
Alaplap külön poén. Még pár éve volt egy A7-V600 lapom, amit egy helyi jó nevű számtech boltban vettem 3 év gyártói jótállással. Nem ment rajta az alaplapi 1000-es hálókártya, gondoltam nem veszek egyet fölösbe, garoztatom. A szervíz kb. 3 hónap után küldte vissza BIOS frissítés után. Aztán ugyanúgy rossz volt. Majd a 2. körben gyorsított eljárásban 1 hónap alatt küldtek egy új lapot, az már működött. Anyukám máig azt a gépet használja. Szóval egy szavam nem lehet, erre nem fogták rá hogy beázott - talán mert ezt garanciavesztés nélkül én is szemrevételezhetem. Mindenesetre soha többé semmiből sem ASUS-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Amíg működik, nincs sok probléma, de mi történik akkor amikor egy garanciális eszközük elromlik?
- Retro hardver csomag egyben vagy külön is!!
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4700MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest