Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AC.Milan
csendes tag
A lányomnak vásároltam, diploma munka csinált rajta, mindig gond volt vele mikor online dolgozott vele, nagyon bosszantó hogy azért vásároltam közel 600 ezerért hogy tudja dolgozni. Nem foglalkoztam vele mert garis, de nem tudom miért nem tudják javítani, vagy nem értenek hozzá vagy leszarják az ügyfeleket. Régebben vittem már telefont az Asusnál sajnos nem csinálták vele semmit, arra hivatkoztak hogy beáztatott az alap lap, meg fényképet is csinálták róla, az viszont megtalálás a netten egy másik ügyfél felrakta. Érdekes hogy egyformán a jobb sarkában ázott be. Most arra is gondoltam hogy eladtam a notebookokat, soha többet veszek Asus márkát
-
AC.Milan
csendes tag
Üdv, én vettem tavaly itthon egy tuf gépet, kb két hétig tudtam használni. Kikapcsol magától fél óránként, van amikor még kell várni pár órát hogy egyáltalán tudjam használni. Volt már két alkalommal szervizben, csak új Windows rakták rá, is szar az egész. Jövő héten viszem megint. Ugyan az a hiba. Nem vennék még egyszer Asus Tuf
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
logitech25 #259 üzenetére
Na, legkirályabb 😀, jó dolog akkor ha regisztrált
-
logitech25
tag
Bevan regisztrálva, hívtam az Asust.
Ezt válaszolták :Tisztelt Mocsár Dezső!
A M3NRKD020175095 sorozatszámú FX516PR#B08BR98HPX laptop rendszerünk szerint 2023/08/26-ig garanciális!
Abban az esetben ha garanciális szervizbe szeretné küldeni számla nélkül is megtudja tenni, ekkor a rendszerben szereplő dátum a mérvadó. Két féle képpen tehet meg.
Leadhatja személyesen (https://fixdirect.hu/Static?name=Contact#ContentTop) vagy igényelhet garanciafutárt az alábbi linken:https://rma.asus-europe.eu/huUÚgy hogy, boldogság van 😉😁
-
lev258
veterán
válasz
logitech25 #256 üzenetére
Külföldről rendelés esetén valószínűleg a garanciáztatást is külföldön kell intézned (saját költségen elküldeni a kinti üzletbe, szervizbe). Másrészt számla nélkül szerintem csak akkor menne a dolog, ha az online rendszerükbe be lennél regisztrálva a géppel együtt.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
logitech25 #256 üzenetére
vedd fel a kapcsolatot az asussal, de szerintem számla nélkül nem valószínű hogy menni fog a gari. De egy esélyt megér.
-
logitech25
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék.
Vásárolni szeretnék egy Tuf gaming gépet.
Kűlföldről származik!
A lényeg az, hogy nincs papírja de az Asus rendszerében 2023.08.27-ig garanciás.
Számla nélkül, ha baj van él a garancia???
Dobozra rá van írva hogy Warranty 24months -
válasz
zeno94772 #254 üzenetére
Azt lehet tudni mi volt a baja? (elvégzett csere, javítás, stb?)
Előfordul, hogy nem ugyanazt a memót kapta vissza (a gép) ami benne volt)
Én is felküldtem a G752VSK-t és úgy küldtem fel, ahogy a gyártói spec. szerint annak lennie kell. (kivettem a 2x16GB RAM-om és a 2.-ik NVMe 1TB SSD-m) mert ha ezeket benne hagyom, a + alkatrészekre, tartozékokra nincs garancia, hogy vissza kapom (telefonos RMA-s Asusnál is azt mondta, azokat vegyem ki és eredeti állapotában küldjem vissza (ahogyan lett véve, gyári dobozán is rajta van a spec. vagyis felszereltsége) - kábel+adapterrel egyetemben) és így is tettem.Fenti kérdéseke várom a választ.
-
zeno94772
csendes tag
Kedves Asus tulajdonosok!
Gondoltam megosztom veletek is hogy jártam a garancia szervizzel. Megpróbálok rövid lenni.
Tehát adott egy Asus rog strix gl503vs-ei005t scar edition notebook. Ami egyik pillanatról a másikra kikapcsolt és úgy gondolta nem is kapcsol vissza. Futár jött elvitte majd másfél hét után jött is vissza. Azóta rendszeresen windows összeomlás és elsőre úgy tűnt, hogy a 16GB ram-ból csak 8-at ismer fel. De miután értesítettem a szervizt ők kérték hogy küldjek fotót a ram-ról illetve a bios-ról, majd jött a megoldás küldjem vissza újabb szervízre. Ekkor tűnt fel, hogy a ram-on nem ugyan az a sorozat szám szerepel ráütve a nyomtatott áramkörre, mint a ráragasztott címkén. A neten rákerestem a sorozat számokra és két memória modult találtam a sorozatszámok alapján. Az egyik sorozat szám alapján ami magára az áramkörre van sütve egy Samsung 8GB DDR4 2133MHz ram-ot találtam, a másik ami a címkén szerepel pedig egy Samsung 16GB DDR4 2400MHz ram-ot. Valaki volt-e már hasonló helyzetben, illetve nem-e tud valaki valami elérhetőséget az Asus-hoz ezt az elég nagy problémát jelezni, mármint ahol értelme is lenne?
Válaszokat előre is köszönöm. -
lexus-8
csendes tag
Sziasztok!Történetem 2011.szeptemberében kezdődött,amikor megvettem egy 1015b tipusú netbook-ot.Új korától problémák voltak a géppel,ezért úgy döntöttem szervizbe viszem.Röviden:3 alkalommal volt már szervizben a gép,de nem sikerült megjavitani.Első két alkalommal személyesen vittük be a gépet,harmadjára már futárt kértem.Ezután ismét vissza akartam küldeni ( ugyanis még most is az a baja mint a legelső alkalomkor ) de úgy döntött az Asus,hogy nem küld futárt, vigyük be ismét személyesen ( 300km-re lakom )és a technikus kollégának mutassuk be,hogy mi a baja a készüléknek.Ez megtörtént 2012.02.16-án.Akkor azt mondták,hogy nem javitható a készülék ezért kártalanitva leszek,küldenek készülék ajánlatot.Mondanom sem kell,hogy semmit nem küldtek.Felhivtam az ügyfélszolgálatot( kb: 20-k alkalommal amióta elkezdődött ez a cirkusz ) azt mondták elakadt a dolog a szerviz és az ügyfélszolgálat között ( ezek szerint magasan tesznek az ÜGYFELEKRE ),de másnapra megkapom a készülék ajánlatot.Persze most sem kaptam semmit ezért ismét felhivtam őket(21.alkalommal )és most azzal magyarázták a dolgot,hogy az Asus-nál személycserék vannak.Nem értem mi közöm van nekem ehhez,ha naponta cserélik a munkatársaikat engem az sem érdekel mert ezzel az és készülékem még ugyanúgy nem jó!Egyszerűen azt csinálnak az emberekkel amit akarnak?Ha valakinek van ötlete,hogy mit lehetne ezek után csinálni azt szivesen fogadom.Mindenkinek azt tanácsolom aki készülék vásárlás előtt áll,hogy messze kerülje el az asus gépeket,mert ha valami garanciás probléma merül fel akkor magasról tesznek a kedves vásárlókra!!ASUS-t SOHA TÖBBÉ!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Amíg működik, nincs sok probléma, de mi történik akkor amikor egy garanciális eszközük elromlik?
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest