Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Köszi srácok, de ebben a kártyában van még szunnyadó erő, legközelebb megpróbálom ezt kiaknázni.
A legnagyobb kihívás az extrem tuningnál a hűtendő felületek iszonyatosan pontos illesztésnél és a paszta minőségénél leledzik. A gpu felületén (398mm2) több száz W-nyi hőt kell eldisszipálni. Akkora a hőelvonás, hogy -100°C-os hőmérsékletet terhelés alatt a gpu gyorsan visszamelegít -80°C-ra. -
jones965
Modder
válasz
LackoMester
üzenetére
Nem tudom Neked mi lehet abból sok, hogy nekem mi a hobbym, és azt ki milyen formában támogatja.

Örülök, hogy a munkám gyümölcse elnyeri a tetszésedet, de ez is ellentmondásba kerül az előbbi megállapításoddal. Ugyebár ha nem csinálom, nincs mit publikálni. Ez ennyire egyszerű.

A másik dolgot, a GTX980 vga-val kapcsolatban pedig igazán elhagyhatnátok már, lévén a hozzá kapcsolatos dolgokról semmi rálátásunk nincs. Se Neked, sem másnak és nekem sem.
Maradjunk annyiban, hogy ami ott leírtam, annyi volt a publikus része és pont. Azt hogy Te ez alapján milyen véleményt formálsz akár rólam, akár másról, az a Te problémád.
Nekem ettől nem lesz kevesebb sem a támogatás, sem a kedvem.
-
jones965
Modder
Megkérek tisztelettel mindenkit, hogy a cikk témájára szorítkozzon a hozzászólás kapcsán, ami egy kapcsolati rendszerről, és annak előzményeiről szól.
Az összes többi tapasztalati és szájhagyomány útján terjedő szóbeszédet törlök. Na nem azért, mert nem hiszem el a tartalmát, de ez a topik nem annak a helye.
Köszönöm!
-
jones965
Modder
Nem kívánok célzottan válaszolni személyeknek, szerintem mindenki ki tudja olvasni a neki címzett választ.
Nem akarok áthatolhatatlan védőgátat felépíteni az asus köré, amire egyébként sincs szüksége az előttem szólók kapcsán-, de azért mielőtt valaki egy cégnevet bármilyen más test szervvel kapcsolatba hoz, nos az kellőképpen minősíti saját magát. Látom- és ez volt az ami egy picit elgondolkodtatott, mielőtt megjelentettem a cikket, hogy mi lesz az az emberi reakció, ami megkérdőjelezi illetve létjogosultságát vonja meg ennek a kapcsolatnak. A világ számos országában régóta működik ez a dolog, hogy hardver gyártók moddereket/tuningosokat támogatnak, és ez elfogadott tény. Hiszen olyan dolgokat mutatnak meg más embereknek, amik nem hétköznapiak, még ha sokan ezt is gondolják.
Én csak annyit tudok mondani, aki ezt valamilyen szinten pusztán irigységből kiindulva írja meg a minősíthetetlen véleményét, próbálja meg.
Fektessen bele annyi energiát, mint amennyit én tettem az elmúlt években, hogy egyáltalán eljuthassak addig a bizonyos kilincsig.
-és mindezt csak hobbyból, semmilyen anyagi megtérülés nélkül. Nekem az erkölcsi elismerés mérföldekkel távolabbra mutat, mint a kézzelfogható materiális javak. Mondhatjátok, könnyen beszél az, akinek telik rá, hogy megvásárolja a különböző dolgokat, de megint csak a pár sorral előbb leírtat tudom ismételni, próbálja mindenki az álmait/elgondolásait a realitás talaján maradva megvalósítani. Ehhez viszont iszonyatos kitartásra és munkára van szükség.Nem szeretném a kirívó hozzászólásokat kitörölni, mutasson például azok számára, akik egy kicsit hétköznapi gondolkodás móddal olvasták el ezt a cikket.
Még annyit, hogy nem tudom van-e olyan cég a világon, ahol nem kerültek ki forgalomba olyan termékek/árucikkek, amikkel probléma akadt. Aki ezt megéli, sajnos nagyon gyakran általánosít, hogy az adott gyártó termékei mind pocsékok, legyen ez autó/élvezeti cikkek és még sorolhatnám.
Köszönöm mindenki hozzászólását.
-
jones965
Modder
válasz
fornettisuti
üzenetére
igen, nem rossz ötlet, bár kicsi realitást látok benne.
A hazai Cooler Master támogatását is maximálisan élvezem, így utólag picit kellemetlenül is érzem magam, hogy kihagytam a cikkből. Azt hiszem egy plusz oldalszámmal kiegészítem a cikket.for all: örülök, hogy tetszik az összefoglalóm, kicsit féltem a fogadtatástól.
-
jones965
Modder
válasz
üzenetére
Igen elkészült a Crysis mod, bár még lesznek rajta finomítások.

A support részéről nálam van egy GTX 980 Matrix Platinum sample példány. Jelenleg preteszteket folytatok vele chilleres vízhűtéssel.
A GPU félelmetes, 1,44vgpu mellett 1690mhz-es órajel elérésére képes, jövő héten LN2 alatt kíváncsi leszek mit fog tudni.
Brutális lett a kártya, nem véletlenül hozzák vele folyamatosan a WR rekordokat különböző benchmarkokban. -
jones965
Modder
Köszönöm srácok! Természetesen lehetett volna még sok mindennel mélyíteni a cikket, de ez inkább egy összefoglalója annak a hosszú útnak, amit megtettem annak érdekében, hogy valahová elérjek.
A kapcsolat kiváló, talán nem árulok el vele titkot, hogy a support erősítése a Tajvani központ (HQ) felől is megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest