Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
#41133696 #17 üzenetére
szerintem te vagy az egyetlen a földön akit az zavarna ha nem égne...
mióta megvan a WR1043ND le van takarva egy kis papír lappal hogy ne villogjon nekem
nem az a baj hogy LED van a routerekben hanem hogy olyan mocsok erős LED-et raknak hogy még a szomszédba is átvilágít de minimum a plafonon karácsonyi fényeket alkot és nem lehet tőle aludni
semmibe se kerülne ha minden routeren legalább webes felületen lenn opció arra hogy le lehessen kapcsolni
vagy még jobb lenne ha 3 fokozatban lehetne állítani...
a sok éves Samsung monitorom bekapcs gombja körüli kék LED-et is lehet menüben 5 fokozatban állítani és 1-es módon van ott is, tehát alig látszik a kék fény -
bteebi
veterán
válasz
#41133696 #17 üzenetére
Lehetne egy olyan kompromisszumos megoldás, hogy mondjuk este 10 és reggel 7 között ne villogjon, azon kívül viszont nyugodtan. Este tényleg lehet zavaró, ha olyan helyen van elhelyezve, amire rálát az ember. (Mondjuk engem valószínűleg nem zavarna akkor se.) Sőt, nem feltétlenül csak éjszaka lehet zavaró, mert ha például a TV mellett/mögött van, akkor filmnézés közben is lehet zavaró a random Ambilight.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jól felszerelt, de olcsónak semmiképp sem nevezhető routert villantott az ASUS.
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest